Έλτσε-Αλαβές: Πληρώνει καλά (2,95) το πικρό ποτήρι του υποβιβασμού

Έλτσε-Αλαβές: Πληρώνει καλά (2,95) το πικρό ποτήρι του υποβιβασμού

Στο τέλος της βραδιάς θα πέσει πολύ κλάμα… Η Έλτσε αντιμετωπίζει την Αλαβές και ο υποβιβασμός (ειδικά για τους γηπεδούχους) είναι τόσο σίγουρος σε περίπτωση ήττας, όσο το ότι θα ακολουθούσε σταύρωση για τον ηττημένο του διλήμματος «Ιησούς ή Βαραββάς» που απαντήθηκε πριν σκάρτα (πάει να πει περίπου) 2.000 χρόνια.

Το ότι το πράμα είναι πολύ μπερδεγουέι διαφαίνεται και από τα σετ αποδόσεων που δίνουν οι book, με κάποιους να δίνουν φαβορί λόγω έδρας και μεγαλύτερου κινήτρου (αφού καίγεται άμεσα ο πισινός της) την Έλτσε, και άλλους (την πλειονότητα) να ποντάρουν στην καλύτερη φόρμα της Αλαβές η οποία εφέτος είναι μεν για τα μπάζα, αλλά διαθέτει την τύχη να υπάρχουν ακόμη χειρότερες στην Πριμέρα. Κάτι σαν την ΔΕΥΤΕΡΗ πιο άσχημη συμμαθήτρια που κάνει παρέα με τον Κουασιμόδο της τάξης μόνο και μόνο για να περνιέται για ωραία.

Ωστόσο –και επειδής όλοι εδώ μέσα γνωρίζουμε παιδιώθεν από μπαζώματα- στο ερώτημα «έχω δίλημμα πιο μπάζο να διαλέξω», η απάντηση είναι «αυτό που έχει πιο πολλές πιθανότητες να μου κάτσει». Και στην προκειμένη περίπτωση προτιμάμε να αγοράσουμε τον άσο της Έλτσε. Κι ας μην βλέπεται η κοπέλα, άκυρο, η ομάς. Θα βάλουμε σακούλα. Την ίδια στην οποία μπορούν να μπουν και τα κέρδη από ενδεχόμενη νίκη της Έλτσε την οποία βρίσκομεν στην Stoiximan στην συμπαθεστάτη απόδοση του 2,95.

EASY MEDIANETWORK
Close