Εφυγε ο Μέσι, χαίρεται η Ατλέτικο (4,00)

Εφυγε ο Μέσι, χαίρεται η Ατλέτικο (4,00)

Η είδηση του καλοκαιριού δεν είναι άλλη ασφαλώς από την αποχώρηση του Μέσι από την Μπαρτσελόνα, έπειτα από 16 ολόκληρα χρόνια. Ενώ όλα έδειχναν ότι ο Λίο θα κλείσει την καριέρα του στην αγαπημένη του Μπάρτσα, τα οικονομικά προβλήματα των Καταλανών δεν τους επέτρεψαν τελικά να δώσουν νέο συμβόλαιο στον Αργεντινό σταρ.

Το σοκ στη Βαρκελώνη είναι τεράστιο και τα δάκρυα του Μέσι στο «αντίο» του σκόρπισαν την απογοήτευση στους φίλους των «μπλαουγκράνα». Ο 34χρονος άσος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Παρί και η Μπαρτσελόνα πλέον περνάει σε μία εποχή αβεβαιότητας.

Την ίδια στιγμή, η Ρεάλ διανύει μία μεταβατική φάση με τον Αντσελότι να παίρνει τη σκυτάλη από τον Ζιντάν. Η περσινή σεζόν κατέδειξε πως υπάρχουν σοβαρά θέματα στα αποδυτήρια της «βασίλισσας», ενώ η αποχώρηση των Σέρχιο Ράμος και Βαράν σίγουρα αποδυνάμωσαν αισθητά την αμυντική της γραμμή.

Από την κατάσταση των δύο θηρίων επωφελείται ασφαλώς η Ατλέτικο, η οποία θα έχει φέτος την ευκαιρία να κάνει το ριπίτ. Οι μπουκ δίνουν πρώτο φαβορί την αποδυναμωμένη Ρεάλ, δεύτερο τη γεμάτη οικονομικά προβλήματα και δίχως Μέσι Μπαρτσελόνα και μόλις τρίτο τους πρωταθλητές Ισπανίας, οι οποίοι έχουν διατηρήσει στο ακέραιο το ρόστερ τους και βαδίζουν με τη γνωστή συνταγή του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Στο 4,00 στη Stoiximan να κατακτήσει το πρωτάθλημα η Ατλέτικο στην Πριμέρα.

EASY MEDIANETWORK
Close