Ευκαιριά για ονειρικό ντεμπούτο ο Νμέτσα (3,50)

Ευκαιριά για ονειρικό ντεμπούτο ο Νμέτσα (3,50)

Η Γερμανία έχει καθαρίσει με την πρόκριση στο Μουντιάλ, αφού από τότε που ανέλαβε ο Χάνζι Φλικ έκανε 5/5 νίκες στον προκριματικό όμιλο και καπάρωσε την πρωτιά. Το αποψινό ματς στο Βόλφσμπουργκ με το Λιχτενστάιν έχει χαρακτήρα τυπικής διαδικασίας, ωστόσο η Μάνσαφτ αναμένεται να βγάλει όρεξη, καθώς το παιχνίδι είναι αφιερωμένο στον Γιοάχιμ Λεβ, ο οποίος επί 15 χρόνια ήταν στην τεχνική καθοδήγηση της ομάδας, φτάνοντας μάλιστα μέχρι την κορυφή του κόσμου το 2014.

Η αποστολή της Γερμανίας έχει πολλές διαφοροποιήσεις καθώς ο Νίκλας Ζίλε βρέθηκε θετικός σε κορονοϊό και οι Γκνάμπρι, Κίμιχ, Μουσιάλα, Αντεγέμι μπήκαν σε καραντίνα. Επίσης υπάρχουν αρκετοί τραυματίες (Σλότερμπεκ, Βιρτς, Ντράξλερ, Κλόστερμαν, Γκόζενς, Βέρνερ), ενώ θα λείψει και ο Χάβερτς λόγω τιμωρίας.

Ολη αυτή η κατάσταση αναγκαστικά θα φέρει στο προσκήνιο πρόσωπα που δεν βρίσκονται στο προσκήνιο. Η πιο χαρακτηριστική περίπτωση είναι ο Λούκας Νμέτσα. Ο 22χρονος φορ, που αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης το περασμένο καλοκαίρι με την U21 της Γερμανίας, πετυχαίνοντας μάλιστα το νικητήριο γκολ στο τελικό με την Πορτογαλία, κλήθηκε για πρώτη φορά στην Ανδρών από τον Φλικ.
Μία απόλυτα δίκαιη κλήση για τον Νμέτσα, ο οποίος με τη Βόλφσμπουργκ μετράει τέσσερα τέρματα στα τελευταία πέντε παιχνίδια.

Τα ρεπορτάζ των Γερμανών τον δίνουν για απόψε βασικό, αφού στο ρόστερ δεν υπάρχει άλλος καθαρόαιμος επιθετικός και ο Νμέτσα θα έχει την ευκαιρία να κάνει ένα ονειρικό ντεμπούτο με την εθνική Γερμανίας μέσα στη «Φολκσβάγκεν Αρένα», στο γήπεδο δηλαδή της Βόλφσμπουργκ, στην οποία αγωνίζεται.

Το anytime του Νμέτσα ασφαλώς είναι πολύ χαμηλό, ωστόσο το ενδεχόμενο να ανοίξει το σκορ κόντρα στο αδύναμο Λιχτενστάιν και να αποθεωθεί από τους 26.000 Γερμανούς που θα βρεθούν απόψε στην έδρα των «λύκων» προσφέρεται στο 3,50 στη Stoiximan και αξίζει το ρίσκο.

EASY MEDIANETWORK
Close