Εχει βάλει 7 γκολ στους ομίλους και τον δίνουν στο 3,50!

Εχει βάλει 7 γκολ στους ομίλους και τον δίνουν στο 3,50!

Η Λειψία υποδέχεται απόψε τη Μάντσεστερ Σίτι για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Η Σίτι έχει εξασφαλίσει την πρωτιά, ενώ η Λειψία χρειάζεται στη χειρότερη περίπτωση ίδιο αποτέλεσμα με αυτό που θα φέρει η Κλαμπ Μπριζ στο Παρίσι με την Παρί για να τερματίσει τρίτη και να συνεχίσει στο Europa League.

Το ματς απόψε θα γίνει σε άδειες κερκίδες λόγω των μέτρων που ισχύουν στη Σαξονία για τον κορονοϊό, παρόλα αυτά αποτελεί πολύ μεγάλη πρόκληση για τη Λειψία να καταφέρει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Σίτι, που θεωρείται φαβορί για την κατάκτηση του Champions League.

Ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που θα κατέβει με υπηρεσιακό τεχνικό μετά την απόλυση του Τζέσι Μαρς, ο οποίος πλήρωσε το μάρμαρο για τις τρεις διαδοχικές ήττες στην Μπουντεσλίγκα.

Ο παίκτης που κάνει φέτος τη διαφορά στη Λειψία είναι ο δίχως δεύτερη σκέψη ο Κρίστοφερ Ενκουνκού. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός έχει σημειώσει επτά γκολ στο Champions League και είναι ο τρίτος σκόρερ της διοργάνωσης πίσω από τους Αλέ και Λεβαντόβσκι που έχουν από εννιά.

Ο Ενκουνκού έχει επίσης σημειώσει έξι γκολ στο γερμανικό πρωτάθλημα και ήταν ο σκόρερ της Λειψίας στην ήττα με 2-1 από την Ουνιόν Βερολίνου, την περασμένη Παρασκευή. Στον πρώτο γύρο με τη Μάντσεστερ Σίτι στο Ιτιχαντ, όπου η Λειψία είχε χάσει με 6-3, είχε πετύχει χατ τρικ!

Ο 24χρονος άσος είναι δεδομένο πως θα δώσει και απόψε τον καλύτερό του εαυτό, αφού με δυνατές εμφανίσεις κόντρα σε ομάδες όπως η Σίτι, αφενός θα ανοίξει την πόρτα της Premier League για μία μελλοντική μεταγραφή, αφετέρου θα βελτιώσει τις πιθανότητές του να κληθεί επιτέλους στην εθνική Γαλλίας, από τον Ντιντιέ Ντεσάμ.

Στο 3,50 το anytime του τρίτου καλύτερου σκόρερ της φετινής διοργάνωσης έχει ασφαλώς αξία.

EASY MEDIANETWORK
Close