Ε όχι και 1,45 η Κολωνία...

Ε όχι και 1,45 η Κολωνία...

Καλή, χρυσή η φετινή Κολωνία, έχει αποτινάξει το φοβικό αγωνιστικό στιλ των περασμένων ετών, αλλά όχι ρε παιδιά να δίνεται ο άσος της στο 1,45 λες και είναι η Ντόρτμουντ ή η Λεβερκούζεν.

Οντως στα πρώτα έξι ματς της Μπουντεσλίγκα έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις, γνωρίζοντας την ήττα μόνο από την Μπάγερν και αυτήν με δυσκολία, ωστόσο ως ομάδα δεν είναι μαθημένη να παίζει με τον τίτλο του γκράντε φαβορί.

Η Γκρόιτερ Φιρτ έκανε καλούτσικες μεταγραφές στα τέλη Αυγούστου, οι οποίες σταδιακά αρχίζουν και δένουν και υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα έρθουν σιγά-σιγά και τα πρώτα θετικά αποτελέσματα. Σε κάθε περίπτωση, το «τριφύλλι» δεν πρόκειται να νιώσει δέος πατώντας το πόδι του στην «Ράιν-Ενεργκί» λες και παίζει στην «Αλιάντς-Αρένα» με την Μπάγερν για να πούμε ότι είναι από χέρι χαμένο.

Παίκτη μου όπως καταλαβαίνεις έχουμε μπροστά μας ένα κλασικό ματς παγίδα πριν τη διακοπή των εθνικών και φυσικά δεν θα πρέπει να την πατήσεις και να παίξεις άσο την Κολωνία στο 1,45. Βγει δεν βγει η κόντρα, η αξία βρίσκεται στο αουτσάιντερ, με το διπλό να φτάνει ακόμη και στο 7,10 στη Stoiximan. Με μικρότερο ρίσκο στο 2,95 η διπλή ευκαιρία.

EASY MEDIANETWORK
Close