Χτίζει χαρακτήρα η Φιορεντίνα (2,25)

Χτίζει χαρακτήρα η Φιορεντίνα (2,25)

Στη Φιορεντίνα σαν κάτι να αλλάζει στη φετινή χρονιά, μετά από διαδοχικές πορείες που κινήθηκαν στη μετριότητα. Ο Βιντσέντσο Ιταλιάνο έχει κάνει πολύ καλή δουλειά ως τώρα και τα αποτελέσματα δείχνουν την αλλαγή φιλοσοφίας και τη δημιουργία ενός νέου χαρακτήρα στην ομάδα, χαρακτήρα νικητή.

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και παρά την αποβολή του γκολκίπερ της από το 17’, ζόρισε την Ρόμα και ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 3-1, η εμφάνισή της ήταν εξαιρετική. Στο επόμενο παιχνίδι κυριάρχησε της Τορίνο, το τελικό 2-1 την αδικεί, μπορούσε να επικρατήσει με ευρύτερο σκορ. Και το περασμένο Σάββατο, σε μια επίδειξη πνευματικής ετοιμότητας έκανε το σπουδαίο διπλό στην ισχυρή Αταλάντα (2-1), περνώντας μέσα από τις δυσκολίες.

Κοινώς η Φιορεντίνα μας δίνει το δικαίωμα να τη στηρίξουμε εκ νέου στο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Τζένοα. Μια Τζένοα που προέρχεται από τη σπουδαία νίκη με 3-2 επί της Κάλιαρι στη Σαρδηνία, ενώ στο 56’ ήταν πίσω στο σκορ με 2-0. Η Φιορεντίνα ωστόσο είναι ποιοτικότερη, η νίκη επί της Αταλάντα της έδωσε ακόμα περισσότερη αυτοπεποίθηση. Το διπλό των «βιόλα» τιμάται και στο 2,25 και αποτελεί την επιλογή!

EASY MEDIANETWORK
Close