"Ασπίδα" στον Μπούσκετς ο Κόκε (4,50)

"Ασπίδα" στον Μπούσκετς ο Κόκε (4,50)

Κροατία και Ισπανία κοντράρονται στο «Πάρκεν» της Δανίας με στόχο μία θέση στα προημιτελικά του Euro. Με βάση τα προηγούμενα τέσσερα νοκ άουτ ματς, ο μέσος όρος των καρτών αυξήθηκε αισθητά συγκριτικά με ό,τι συνέβαινε στους ομίλους. Κάτι φυσιολογικό διότι τώρα τα παιχνίδια είναι πολύ πιο κρίσιμα και τα νεύρα σαφώς πιο τεντωμένα.

Η Ισπανία, οποιονδήποτε αντίπαλο έχει απέναντί της, συνηθίζει να παίρνει την κατοχή. Είναι χαρακτηριστικό πως στους ομίλους είχε κατά μέσο όρο 69% κατοχή. Αυτό σημαίνει ότι βρίσκεται την περισσότερη ώρα σε φάση επίθεσης, καθώς και ότι χρειάζεται ορισμένα τακτικά φάουλ για να ανακόπτει πιθανές αντεπιθέσεις των αντιπάλων.

Σε αυτόν τον τομέα ο Μπουσκέτς είναι «μανούλα», όμως με δεδομένο ότι πήρε κάρτα με τη Σλοβακία, λογικά θα είναι αρκετά προσεκτικός με την Κροατία για να μη χάσει το επόμενο παιχνίδι, σε περίπτωση πρόκρισης της Ισπανίας. Κάποιος άλλος λοιπόν από τους χαφ της Φούρια Ρόχα πρέπει να κάνει τη… βρώμικη δουλειά.

Τον δαντελένιο Πέδρι τον βγάζουμε εκτός κουβέντας, άρα μας μένει ο Κόκε, ο οποίος είναι μαθημένος στις τακτικές του Σιμεόνε μπορεί να βγάλει σκληράδα όποτε χρειαστεί.

Ο άσος της Ατλέτικο τιμωρήθηκε φέτος με εννιά κάρτες στο ισπανικό πρωτάθλημα και λογικά θα γίνει «ασπίδα» δίπλα στον Μπούσκετς όταν οι Κροάτες θα προσπαθούν να επιτεθούν ή αντεπιτεθούν. Το ενδεχόμενο ο Κόκε να τιμωρηθεί με κάρτα από τον Τσακίρ προσφέρεται στο 4,50 στη Stoiximan.

EASY MEDIANETWORK
Close