Σκοράρει ο Βόλος στην Τούμπα (2,30)

Αξίζει το ρίσκο με το Βόλο (2,84)

Ο Βόλος παίζει την καλύτερη μπάλα από τις μικρομεσαίες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος και στα πρώτα επτά παιχνίδια έχει απώλειες μόνο κόντρα σε ομάδες του Big4. Συγκεκριμένα, έχασε από τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ και έφερε ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ. Σε όλα τα άλλα ματς, όπου οι αντίπαλοι ήταν στο ανάστημά του τα καθάρισε.

Αλλά και κόντρα στους μεγάλους, με εξαίρεση το παιχνίδι στη Λεωφόρο, η ομάδα του Αμπασκάλ έχει σταθεί εξαιρετικά. Στην Τούμπα έκανε το comeback του αιώνα και από 4-1 κάτω ισοφάρισε σε 4-4, ενώ στο 1-3 από την ΑΕΚ είχε χαμένο πέναλτι με το σκορ στο 0-0.

Από την άλλη, ο νεοφώτιστος Ιωνικός έρχεται από το μεγάλο διπλό στο Περιστέρι, ενώ στα τελευταία τρία ματς δείχνει πιο λυμένος επιθετικά έχοντας σκοράρει τέσσερα γκολ, όταν στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές πέτυχε μόνο ένα. Πάντως, οι απουσίες των πολύπειρων Τσιγκρίνσκι και Κάνιας αναμένεται να αποδειχθούν καθοριστικές για την ομάδα του Σπανού.

Το ρόστερ του Βόλου έχει μεγαλύτερες δυνατότητες, οι Θεσσαλοί παίζουν πιο ποιοτικό ποδόσφαιρο και σκοράρουν με πολύ μεγαλύτερη άνεση. Το σετ είναι πολύ ισορροπημένο, ωστόσο με βάση την εικόνα των δύο ομάδων μέχρι στιγμής το διπλό θα έπρεπε να είναι μαξ στο 2,50. Από τη στιγμή που το βρίσκουμε στο 2,84 στη Stoiximan το ρίσκο αξίζει.

EASY MEDIANETWORK
Close