Αυτός απειλεί τον Αρη (5,00)

Αυτός απειλεί τον Αρη (5,00)

Με το παιχνίδι Ιωνικός – Αρης στη Νίκαια ανοίγει η αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής στη Σούπερ Λιγκ. Ο Ιωνικός ξεκίνησε με τη φυσιολογική ήττα με 3-0 στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ, ενώ ο Αρης γκέλαρε στην πρεμιέρα, αφού έμεινε στο 0-0 με τον ΟΦΗ στο «Βικελίδης».

Οι «κίτρινοι» βρίσκονται ήδη στο -8 από την κορυφή, αφού ξεκίνησαν το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς. Αυτή η συνθήκη δημιουργεί έξτρα πίεση στον Αρη, διότι αν δεν δικαιωθεί στο CAS, για να πάρει πίσω τους βαθμούς, θα πρέπει να «σβήσει» την ποινή εντός αγωνιστικού χώρου, έχοντας να καλύψει ένα πολύ σημαντικό χάντικαπ συγκριτικά με τους ανταγωνιστές του.

Εν ολίγοις, το παιχνίδι στη Νίκαια είναι must win για την ομάδα του Ακη Μάντζιου, δεδομένου μάλιστα ότι ακολουθεί την Τετάρτη το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Η αποστολή των «κίτρινων» ωστόσο δεν θα είναι εύκολη.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στον πάγκο των Νικαιωτών, βρίσκεται ο Δημήτρης Σπανός, ο τεχνικός δηλαδή που ανέλαβε τον Αρη το 2017 και τον ανέβασε από τη Σούπερ Λιγκ 2 στα σαλόνια. Εξάλλου, για τον Ιωνικό το ματς με τον Αρη είναι το πρώτο που θα δώσει εντός έδρας σε επίπεδο πρώτης εθνικής κατηγορίας έπειτα από 14 χρόνια, άρα εκ των πραγμάτων μιλάμε για μία ιστορική αναμέτρηση.

Ο Ιωνικός στο διάστημα που έπαιξε 11 εναντίον 11 κόντρα στην ΑΕΚ ήταν αξιόμαχος και θα μπορούσε μάλιστα να σκοράρει με τον Τουράμ, ο οποίος έχασε τρεις μεγάλες ευκαιρίες. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός (πρώην της Κέρκυρας και της Λαμίας) θα είναι η βασική απειλή και κόντρα στον Αρη και με βάση αυτά που έδειξε στην πρεμιέρα, όπου ήταν σε όλες τις φάσεις του Ιωνικού μέσα, αποτελεί τον πιθανότερο σκόρερ των γηπεδούχων. Στο 5,00 στη Stoiximan να σκοράρει ακριβώς ένα γκολ ο 30χρονος άσος.

EASY MEDIANETWORK
Close