ΑΕΚ- Ολυμπιακός: Μια κίτρινη λουκούμι στο 2,62

ΑΕΚ- Ολυμπιακός: Μια κίτρινη λουκούμι στο 2,62

Το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ μονοπωλεί το ενδιαφέρον στη δέκατη αγωνιστική της Superleague. Ξεψαχνίζοντας κανείς τα στατιστικά των δυο ομάδων θα βρει μια πολύ καλή ευκαιρία που ελάχιστοι έχουν παρατηρήσει.

Είναι γνωστό ότι στα πλάνα του Αργύρη Γιαννίκη είναι να χτυπήσει τον Ολυμπιακό από τα άκρα. Εκεί θεωρεί ότι βρίσκεται η αχίλλειος πτέρνα του και η δύναμη πυρός της ΑΕΚ. Ειδικά στο αριστερό άκρο της με τον Λιβάι Γκαρσία το πλεονέκτημα της είναι σημαντικό και οι παίκτες της ΑΕΚ θα προσπαθήσουν να το αξιοποιήσουν με κάθε τρόπο.

Μια χαρά παίκτης είναι ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ που θα βρει απέναντί του ο Λιβάι, κυρίως στο αμυντικό κομμάτι, όμως είναι και επιρρεπής στα φάουλ. Πρόκειται για τον παίκτη του Ολυμπιακού με τα περισσότερα φάουλ στο πρωτάθλημα (16) που δεν διστάζει να τα παραχωρήσει προκειμένου να σταματήσει τον αντίπαλο.

Αν σκεφτούμε λοιπόν ότι ο Μολδαβός κάνει εύκολα φάουλ και συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι ο Γκαρσία πολλές φορές σταματιέται μόνο έτσι όταν ξεκινάει τις επελάσεις του, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι το ενδεχόμενο να κιτρινιστεί ο παίκτης του Ολυμπιακού στο ντέρμπι είναι σοβαρό. Γι’ αυτό και το 2,62 να δει κάρτα ο Μολδαβός είναι ευκαιρία που πρέπει να εξεταστεί πριν κατέβει…

EASY MEDIANETWORK
Close