Με το πρώτο χρονικά παιχνίδια της ημέρας στο Conference League θα ασχοληθούμε φίλοι μου, ταξιδεύοντας στο μακρινό Καζακστάν. Εκεί όπου η Τομπόλ Κοστανάι υποδέχεται τη φινλανδική Χόνκα, σε ένα ματς που έχει ελαφρύ φαβορί τους γηπεδούχους, αλλά θα μου επιτρέψετε να έχω τις ενστάσεις μου.

Η Τομπόλ δεν είναι σίγουρα στα πρώτα ονόματα της χώρας της. Δύο πρωταθλήματα έχει κατακτήσει, το 2010 και το 2021 ενώ πέρυσι τερμάτισε 3η. Φέτος δε, βρίσκεται στο -15 από την κορυφή με δύο ματς λιγότερα. Λίγα πράγματα και στην Ευρώπη, όπου δεν έχει μπορέσει να πετύχει κάτι αξιόλογο.

Η Χόνκα από την πλευρά της παίζει μία 15ετία στην Ευρώπη, με πέντε προκρίσεις και οχτώ αποκλεισμούς στο ενεργητικό της. Πέρυσι τερμάτισε επίσης 3η στη Φινλανδία κι έτσι επέστρεψε στις διεθνείς διοργανώσεις, θέλοντας φυσικά να προχωρήσει και να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται, έχοντας βάλει… σημάδι τους ομίλους.

Περιμένουμε ένα εξαιρετικά αμφίρροπο παιχνίδι και το σετ θα έπρεπε σίγουρα να είναι πιο ισορροπημένο. Οι δύο ομάδες άλλωστε δείχνουν να έχουν ελάχιστες διαφορές. Η Χόνκα προέρχεται κι από ένα σχετικά καλύτερο πρωτάθλημα.

Κοινό το πρόβλημα στο γκολ πάντως. Η Τομπόλ μάλιστα μετράει 7/10 Under 1,5 ενώ η Χόνκα έχει στο πρωτάθλημα 13/15 Under 2,5.

Ως εκ τούτου η κόντρα του Χ2 με Under 2,5 μας εκτοξεύει σε ένα δελεαστικότατο 2,50 στη Novibet.

Τομπόλ Κοστανάι

vs

Χόνκα

13/07/23 17:00
Χ2+Under 2,5 2.50
EASY MEDIANETWORK
Close