Βραδιά Champions League αδέρφια μου σήμερα και θα ψάξουμε μία ανατροπή που θα φέρει τη Σέριφ Τίρασπολ στον 2ο προκριματικό γύρο. Οι Μολδαβοί ηττήθηκαν στο πρώτο παιχνίδι, αλλά χειρότεροι δεν ήταν. Έγινε ένα ανοιχτό παιχνίδι, με εκατέρωθεν ευκαιρίες, πιο τυχερή όμως η Φαρούλ, που πέτυχε το μοναδικό γκολ της συνάντησης στο 56′.

Η Σέριφ, μόνιμη πρωταθλήτρια στη χώρα της, θέλει φυσικά να προχωρήσει στη διοργάνωση. Θυμόμαστε προ διετίας την τρομερή πορεία της στο Champions League με το ιστορικό διπλό επί της Ρεάλ, πέρυσι έπαιξε και σε ομίλους του Europa League για να συνεχίσει ακολούθως στο Conference.

Δεδομένα υπερτερεί σε ευρωπαϊκή εμπειρία της πρωταθλήτριας Ρουμανίας, Φαρούλ του σπουδαίου Γκεόργκε Χάτζι. Οι Ρουμάνοι έχουν μεν το προβάδισμα από τη νίκη του πρώτου αγώνα, όμως η Σέριφ έδειξε γενικά να πατάει καλύτερα, ενώ μετά από έναν χρόνο που έπαιζε ξενιτεμένη τα εντός έδρας ευρωπαίκά της ματς, θα αγωνιστεί αυτή τη φορά στη φυσική έδρα της.

Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, περιμένω τους Μολδαβούς να βγουν νικητές από την αποψινή μάχη, σε ένα παιχνίδι πάντως που δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ. Η Φαρούλ έχει το πάνω χέρι και δεν υπάρχει κανένας λόγος για να ρισκάρει.

Ο άσος λοιπόν σε combo με Under 3,5 μας ανεβάζει στο διόλου ευκαταφρόνητο 2,38 στη Novibet.

Σέριφ Τίρασπολ

vs

Φαρούλ

18/07/23 20:00
1+Under 3,5 2.38
EASY MEDIANETWORK
Close