Μεγάλη η νέκρα στο αποψινό κουπόνι φίλοι μου, αλλά ο Ουρουγουανός θα δει σήμερα το βράδυ μπαλίτσα εδώ γύρω στα μέρη του, αφού τα γειτονάκια μου οι Βραζιλιάνοι έχουν φουλ δράση.

Και φυσικά ο λόγος που θα ασχοληθώ είναι γιατί επέστρεψε στους πάγκους μία σπουδαία προσωπικότητα της χώρας, ο άλλοτε κόουτς της εθνικής Βραζιλίας, ο Τίτι. Εκ των κορυφαίων, αν όχι ο σπουδαιότερος προπονητής στη “χώρα του καφέ” εδώ και αρκετά χρόνια, απόλυτα επιτυχημένος απ’ όπου σχεδόν πέρασε, φιλοδοξώντας να επαναφέρει στον δρόμο των επιτυχιών τη Φλαμένγκο.

Κάκιστη η φετινή πορεία της, έχει μείνει καιρό εκτός της μάχης του τίτλου. Στα δύο τελευταία με υπηρεσιακό στον πάγκο της, κέρδισε αρχικά τη Μπαΐα και την περασμένη αγωνιστική έμεινε στο 1-1 στην Κορίνθιανς. Γενικά έχει συμμαζευτεί κάπως η κατάσταση, αλλά και πάλι θέλει αρκετή δουλειά.

Η 14η Κρουζέιρο φυσικά δεν αποτελεί κανένα φόβητρο. Μόνο τη 17η Σάντος κέρδισε στα 13 τελευταία της από τον περασμένο Ιούλιο, έχοντας απολογισμό 1-7-4. Στο πιο πρόσφατο έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Κουϊάμπα, δεύτερη διαδοχική ισοπαλία για το συγκρότημα του Ζε Ρικάρντο.

Γεγονός ότι καμιά τους δεν περνάει καλό φεγγάρι, αλλά με την αύρα του νέου προπονητή, μπορεί να κάνει ένα καινούργιo ξεκίνημα η Φλαμένγκο κι ας μην έχει ουσιαστικούς στόχους για φέτος. Περισσότερο την ψυχολογία της θέλει να φτιάξει τη δεδομένη στιγμή, που έχει πληγεί καίρια και η έξοδος σε μία Κρουζέιρο που βρίσκεται υπό πίεση, μπορεί να αποτελέσει εφαλτήριο για μία δυνατή επανεκκίνηση.

Fair το διπλό στο 2,30 της Novibet.

Κρουζέιρο

vs

Φλαμένγκο

20/10/23 01:00
2 2.30
EASY MEDIANETWORK
Close