Σε ρυθμούς Champions League θα κινηθούμε και σήμερα αδέρφια, ψάχνοντας το 2/2 μετά τη χθεσινή πρόκριση της Σέριφ, που πιστεύαμε και μας δικαίωσε.

Ντιναμό Τιφλίδας εναντίον Αστάνα λοιπόν, με τους Αζέρους να προβάλουν ως το αουτσάιντερ της αναμέτρησης. Η δυναμική της Αστάνα ωστόσο είναι ξεκάθαρα μεγαλύτερη από εκείνη των Γεωργιανών, κουβαλάει περισσότερα ευρωπαϊκά γαλόνια, ενώ και στο ματς ήταν καλύτερη και θα μπορούσε να κερδίσει αν ήταν πιο εύστοχη.

Δεν το έκανε βέβαια, η Ντιναμό πήρε την ισοπαλία και τώρα θα παίξει στην έδρα της για την πρόκριση. Δεν μπορώ να παραβλέψω βέβαια τους τέσσερις σερί αποκλεισμούς που μετράει στην Ευρώπη η ομάδα της Τιφλίδας, η οποία και πέρυσι αποκλείστηκε από τον 1ο γύρο της διοργάνωσης.

Αξιοσημείωτο πως ενώ είναι μακράν το πιο πετυχημένο κλαμπ της χώρας της, έχει καταφέρει να μπει μόλις μία φορά σε ομίλους, πριν πολλά χρόνια, με εκείνο το περίφημο στημένο κόντρα στον Πανιώνιο.

Περιμένω ένα αρκετά αμφίρροπο παιχνίδι απόψε, που θα κριθεί στις λεπτομέρειες, δίνοντας ωστόσο τον πρώτο λόγο στους πιο ποιοτικούς Αζέρους. Η αξία βρίσκεται -στα μάτια μου- σίγουρα με το αουτσάιντερ και περιμένοντας ακόμα ένα σφιχτό -σχετικά ματς- η διπλή ευκαιρία μπαίνει χωρίς δισταγμό σε combo με Under 3,5, στο 2,00 της Stoiximan.

Ντιναμό Τιφλίδας

vs

Αστάνα

19/07/23 19:00
Χ2+Under 3,5 2.00
EASY MEDIANETWORK
Close