Βόλος - Ολυμπιακός: Αυτή είναι η υψηλότερη απόδοση του διπλού που θα βρεις σήμερα στις στοιχηματικές

Βόλος - Ολυμπιακός: Αυτή είναι η υψηλότερη απόδοση του διπλού που θα βρεις σήμερα στις στοιχηματικές

Το φετινό πρωτάθλημα είναι αδιαμφισβήτητα το πιο συναρπαστικό των τελευταίων ετών και η συντριπτική πλειονότητα του φίλαθλου κόσμου ανυπομονεί για τις αναμετρήσεις των πλέι οφ, που θα αναδείξουν τον πρωταθλητή.

Δυστυχώς όμως, στην Ελλάδα, ακόμη και ένα ανταγωνιστικό προϊόν με μεγάλο ενδιαφέρον, όπως η φετινή Superleague, υποβαθμίζεται από τους ίδιους τους παράγοντες που την τρέχουν.

Αντί λοιπόν να είναι πρώτο θέμα το μεγάλο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, το ζητούμενο αυτή τη στιγμή είναι να μην τιναχθεί η διαδικασία των πλέι οφ στον αέρα, καθώς η ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος απειλεί πως θα κατεβάσει τη δεύτερη ομάδα της στην πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό.

Όπως καταλαβαίνετε, αν συμβεί κάτι τέτοιο, η αξιοπιστία του πρωταθλήματος θα δεχθεί ισχυρό πλήγμα και τα παιχνίδια του Βόλου θα εξελιχθούν σε παρωδία.

Οι Βολιώτες διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι ορίστηκε Έλληνας διαιτητής στο παιχνίδι τους με τους ερυθρόλευκους. Οι πρώτες έξι ομάδες της κανονικής περιόδου, στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση, αποφάσισαν ομόφωνα να ζητήσουν από την ΚΕΔ αλλοδαπούς ρέφερι σε όλες τις αναμετρήσεις των πλέι οφ.

Ο αρχιδιαιτητής Στιβ Μπένετ και το επιτελείο του, όρισαν ξένους διαιτητές στα ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός και Άρης – ΠΑΟΚ, ωστόσο στο Βόλος – Ολυμπιακός επέλεξαν τον διεθνή Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο. Αυτός ο ορισμός προκάλεσε την οργή της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος, η οποία με ανακοίνωσή της, υποστηρίζει ότι ο Βρετανός αρχιδιαιτητής υπονομεύει το πρωτάθλημα και κάνει λόγο για διαπλεκόμενους διαιτητές, που υποτιμούν το κύρος του θεσμού.

Ουσιαστικά, ο Βόλος απαιτεί ίση μεταχείριση με το Big5, σε ό,τι αφορά στους ορισμούς διαιτητών και υπογραμμίζει ότι διεκδικεί ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, αφού θα παλέψει με τον Άρη για την πέμπτη θέση. Αυτό σημαίνει λοιπόν, ότι διατηρεί εξίσου ισχυρό κίνητρο όπως και η πρώτη τετράδα, που μάχεται για τον τίτλο.

Φυσικά, τα νέα με την απειλή του Βόλου ότι θα κατέβει με τη Β’ ομάδα κόντρα στον Ολυμπιακό, έκαναν πολύ γρήγορα το γύρω των στοιχηματικών γραφείων. Το διπλό ούτως ή άλλως ήταν καθαρό φαβορί σε τιμές στο 1.22-1.25, πλέον όμως έχει πέσει ακόμη πιο χαμηλά, στο 1.10 κατά μέσο όρο, με μεγαλύτερη τιμή το 1.12 της Novibet. Αντίθετα, ο άσος έχει εκτιναχθεί σε δυσθεώρητα ύψη, ακόμη και στο 35.00!

Προφανώς, σε ένα σοβαρό πρωτάθλημα, που σέβεται τον εαυτό του, τέτοια ζητήματα δεν θα έπρεπε να υφίστανται. Στα πλέι οφ μετέχουν οι έξι καλύτερες ομάδες της χώρας και είναι πραγματικά αστείο να βλέπουμε στην πρεμιέρα ζευγάρι με τέτοιες αποδόσεις. Ωστόσο, αν ο Βόλος κάνει την απειλή του πράξη, εφόσον δεν αντικατασταθεί ο Διαμαντόπουλος, πρακτικά θα έχουμε αλλοίωση των πλέι οφ από την πρώτη κιόλας αγωνιστική.

EASY MEDIANETWORK
Close