Βγαίνει μπροστά ο αρχηγός (3,10)

Βγαίνει μπροστά ο αρχηγός (3,10)

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε απογοητευτικά τη σεζόν χάνοντας με κατεβασμένα τα χέρια στη Γαλλία από τη Μονακό και εν συνεχεία υπέστη ήττα σοκ στο “Αλεξάνδρειο” από τον Αρη, ενώ κέρδιζε με 19 πόντους στο ημίχρονο. Προφανώς μία τέτοια κατάσταση για ένα κλαμπ όπως ο Παναθηναϊκός δεν είναι αποδεκτή, ακόμη και σε μία περίοδο, που οι “πράσινοι” εκ των πραγμάτων δεν τρέφουν υψηλές φιλοδοξίες.

Είναι δεδομένο πως ο Εξάστερος μετά τις δύο κατραπακιές της προηγούμενης εβδομάδας θα προσπαθήσει να βγάλει αντίδραση κόντρα στη Φενέρ, η οποία ναι μεν διαθέτει πολύ πιο πλούσιο ρόστερ, ωστόσο κι αυτή δεν είναι ακόμη απολύτως έτοιμη. Αυτό τουλάχιστον έδειξαν τα πεπραγμένα της στη ζόρικη νίκη επί του ελλιπούς Ερυθρού Αστέρα.

Ο παίκτης που αναμένεται να ηγηθεί της “πράσινης” αντίδρασης είναι ασφαλώς ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού γνωρίζει καλά το dna του συλλόγου και είναι δεδομένο πως θα βγει μπροστά. Άλλωστε είναι κοινή ομολογία ότι πρόκειται για τον πιο κλασάτο παίκτη του υπάρχοντος ρόστερ. Στο πρώτο ματς με τη Μονακό, ήταν ο μόνος που προσπάθησε να διασωθεί από το ναυάγιο έχοντας 16 πόντους με 7/13 δίποντα. Συνολικά, στη Γαλλία πήρε 16 προσπάθειες υπενθυμίζοντας ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κρυφθεί.

Με τον Νέντοβιτς μάλιστα να βρίσκεται ακόμη έξω από τα νερά του, ο Παπαπέτρου είναι υποχρεωμένος να τραβήξει το σκοράρισμα για να είναι ανταγωνιστικός ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Φενέρ. Με τον κάπτεν των “πράσινων” να είναι σε θέση να πλησιάσει ακόμη και τους 20 πόντους, το 3,10 της Stoiximan για να βγει πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

EASY MEDIANETWORK
Close