Τρώει γκολ κι από τον Απόλλωνα (2,25)

Τρώει γκολ κι από τον Απόλλωνα (2,25)

Η ΑΕΚ μπορεί να παίρνει τα αποτελέσματα και να ακολουθεί «σφιχτά» τον Ολυμπιακό στη βαθμολογία, μόλις στο -1 από την κορυφή, ωστόσο αμυντικά δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη. Επιτρέπει ευκαιρίες στους αντιπάλους της και ειδικά στα εκτός έδρας ματς, έχει δεχτεί γκολ από όλους.

Γκολ από τον Βόλο στη νίκη με 3-1, γκολ από τον Παναιτωλικό στο επίσης νικηφόρο 3-1, δύο τέρματα από τον ΠΑΟΚ στην ήττα με 2-0 και φυσικά τα 3 γκολ από τον ΟΦΗ στο απίθανο 3-3, παιχνίδι στο οποίο προηγούνταν ως το 78’ με 3-0.

Θα αναρωτηθείς τώρα και με το δίκιο σου, φίλε αναγνώστη, «ο Απόλλων είναι ικανός να σκοράρει, όταν έχει βάλει μόλις 4 γκολ σε 8 αγωνιστικές;». Σαφώς και είναι ικανός να σκοράρει, όντας στις τελευταίες θέσεις δεν έχει κανένα λόγο να περιμένει και να μη ρισκάρει κάποια παραπάνω πράγματα.

Η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα πριν δύο ματς πέτυχε την πρώτη της νίκη, επικρατώντας με 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα ενώ την περασμένη Κυριακή βρήκε γκολ και στην Τούμπα, στην ήττα με 4-1 από τον ΠΑΟΚ.

Το να σκοράρει ο Απόλλων κόντρα στην ΑΕΚ θα μας δώσει το ελκυστικό 2,25 στο Goal/Goal. Μια επιλογή που αξίζει να την κυνηγήσουμε!

EASY MEDIANETWORK
Close