Τους έχει πάρει από το χέρι (3,50)

Τους έχει πάρει από το χέρι (3,50)

Οι Σανς πήραν κεφάλι στους τελικούς της Δύσης, κερδίζοντας το πρώτο παιχνίδι της σειράς απέναντι στους Κλίπερς με 120-114. Καταλυτικός στο Game 1 ήταν ο Ντέβιν Μπούκερ, ο οποίος έκανε το πρώτο triple double της καριέρας του με 40 πόντους, 13 ριμπάουντ και 11 ασίστ!

Ο Μπούκερ με την εμφάνισή του δεν επέτρεψε να γίνει αισθητή η απουσία του Κρις Πολ, ο οποίος βγήκε θετικός σε τεστ για τον κορονοϊό και το πιθανότερο είναι πως θα λείψει και από το Game 2.

Ο 24χρονος άσος παίζει το καλύτερο μπάσκετ της ζωής του και στην πρώτη παρουσία των Σανς σε πλέι οφ ύστερα από 10 σεζόν, φιλοδοξεί να οδηγήσει τους «ήλιους» ξανά στους τελικούς του ΝΒΑ έπειτα από 28 ολόκληρα χρόνια! Τελευταία φορά που οι Σανς έφτασαν ως το τέλος της διαδρομής πατούσαν ακόμη το παρκέ ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ και ο Μάικλ Τζόρνταν.

Ο Μπούκερ στα τελευταία έξι παιχνίδια της postseason (ένα με Λέικερς, τέσσερα με Νάγκετς και ένα με Κλίπερς) έχει τέσσερις φορές γράψει διψήφια νούμερα σε δύο στατιστικές κατηγορίες. Υπό αυτό το πρίσμα λοιπόν, το να κάνει ακόμη ένα double-double κόντρα στους Κλίπερς δεν μοιάζει τόσο μακρινό ενδεχόμενο, ώστε να προσφέρεται στην Stoiximan, στο 3,50.

EASY MEDIANETWORK
Close