Τουρκική υπογραφή στον τίτλο της Λιλ

Τουρκική υπογραφή στον τίτλο της Λιλ

Η Λιλ βρίσκεται μπροστά σε μία ιστορική στιγμή, αφού αν κερδίσει απόψε την Ανζέ θα εκθρονίσει την Παρί και θα πανηγυρίσει το πρώτο της πρωτάθλημα μετά από μία δεκαετία και τέταρτο στην ιστορία της.

Η ομάδα του Γκαλτιέ την προηγούμενη αγωνιστική πνίγηκε στο άγχος και κόλλησε στο 0-0 με τη Σεντ Ετιέν. Εξακολουθεί ωστόσο να κρατάει την τύχη στα χέρια της, δεδομένου ότι βρίσκεται στο +1 από την Παρί. Το θετικό για τους «Λιλουά» είναι πως φέτος έχουν στηρίξει την πορεία τους στα εκτός έδρας παιχνίδια και προέρχονται από τέσσερα σερί διπλά κόντρα σε Λανς, Λυών, Μετς και Παρί!

Η Λιλ λοιπόν έχει κερδίσει σε πολύ πιο δύσκολες έδρες από αυτήν της αδιάφορης Ανζέ. Η αναμέτρηση πάντως δεν αναμένεται περίπατος, η Ανζέ είναι τίμια και φιλότιμη ομάδα και η Λιλ από την πλευρά της είναι λογικό να νιώθει έξτρα πίεση ευρισκόμενη μπροστά σε ένα τόσο μεγάλο κατόρθωμα.

Αν ένας παίκτης μπορεί να ξεμπλοκάρει τη Λιλ, αυτός είναι ο Μπουράκ Γιλμάζ. Ο 35χρονος Τούρκος στράικερ είναι φέτος ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 15 γκολ και στις τελευταίες έξι αγωνιστικές έχει πάρει από το χέρι τους συμπαίκτες του και τους οδηγεί στην κορυφή, σημειώνοντας έξι τέρματα.

Το ενδεχόμενο να σκοράρει ο Γιλμάζ ακριβώς ένα γκολ κόντρα στην Ανζέ και να υπογράψει τον τίτλο της Λιλ προσφέρεται στο 2,62 στην Stoiximan.

EASY MEDIANETWORK
Close