Μετά το αποτέλεσμα του ντέρμπι: Τι ποσοστό δίνουν πλέον οι στοιχηματικές σε ΠΑΟ-ΑΕΚ για την κατάκτηση του τίτλου

ΑΕΚ- ΠΑΟ: Πόσο δίνουν άσος και διπλό στον «τελικό» της Τετάρτης στην Opap Arena

Φαβορί η Ένωση απέναντι στο τριφύλλι…

Και τώρα… οι δυο τους. Τα έφερε πάλι έτσι η μοίρα που η αναμέτρηση της Τετάρτης στην Opap Arena μοιάζει πολύ με εκείνη των περσινών πλέι-οφ στο ίδιο γήπεδο.

Τότε, η ΑΕΚ με εκείνο το 0-0 κράτησε το πάνω χέρι στην μάχη του τίτλου, ο οποίος επικυρώθηκε μερικές εβδομάδες αργότερα.

Πάνω-κάτω, το ίδιο ισχύει και τώρα. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα βρίσκεται στην κορυφή με ένα βαθμό διαφορά από το τριφύλλι και ξέρει ότι αν πάρει αυτό το ματς, θα έχει κάνει το σημαντικότερο βήμα στην μάχη για τον φετινό τίτλο.

Από την άλλη, αν ο Παναθηναϊκός αποδράσει με το διπλό, τότε αυτομάτως εκείνος γίνεται το φαβορί, αφού θα έχει βγάλει πιθανώς το δυσκολότερο παιχνίδι των πλέι-οφ και θα έχει σκαρφαλώσει εκείνος στο ρετιρέ.

Κρίνεται και η ισοβαθμία

Μία λεπτομέρεια που ίσως παίξει ρόλο στην οικονομία του ματς, είναι πως οι δύο ομάδες θα παίξουν και για την μεταξύ τους ισοβαθμία, στην οποία η Ένωση θα διατηρήσει το πλεονέκτημα ακόμα και με ισοπαλία απέναντι στους πράσινους κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να κρατήσουμε, διότι η ΑΕΚ ενδεχομένως να παίξει και για δύο αποτελέσματα, αν δει ότι το ματς δεν της βγαίνει.

Στο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας, το τριφύλλι έφτασε μία ανάσα από την άλωση της Opap Arena, όμως ένας πέναλτι στις καθυστερήσεις έφερε το τελικό 2-2, σε ένα ακόμα δείγμα ότι οι δύο ομάδες είναι πολύ κοντά σε επίπεδα ποιότητας, φόρμας και δυναμικής.

Φαβορί η Ένωση

Στον Παναθηναϊκό κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα αναφορικά με την συμμετοχή του σούπερ φορμαρισμένου Μπερνάρ, όμως και η ΑΕΚ εδώ και καιρό δεν μπορεί να έχει σε απόλυτη ετοιμότητα τον Λιβάι Γκαρσία, που αντιμετωπίζει μυϊκά ζητήματα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι μπουκ συμφωνούν πως η Ένωση (και λόγω της έδρας) είναι το φαβορί της αναμέτρησης.

Η νίκη της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα προσφέρεται σε τιμές διπλασιασμού, ενώ πολύ πιο μεγάλες είναι οι αποδόσεις το τριφυλλιού που σε όλες τις εταιρίες πληρώνει πάνω από 4.00, σε μία αναμέτρηση που στην οικονομία του πρωταθλήματος ίσως και να αποδειχθεί το πιο καθοριστικό της χρονιάς.

EASY MEDIANETWORK
Close