Τούμπα όλα: Αυτό είναι πλέον το φαβορί των στοιχηματικών για το πρωτάθλημα μετά την ήττα της ΑΕΚ στην Αγιά Σοφιά

Τούμπα όλα: Αυτό είναι πλέον το φαβορί των στοιχηματικών για το πρωτάθλημα μετά την ήττα της ΑΕΚ στην Αγιά Σοφιά

Το φετινό πρωτάθλημα είναι αδιαμφισβήτητα το πιο συναρπαστικό των τελευταίων ετών και για πρώτη φορά από καταβολής της Superleague τα πλέι οφ έχουν τόσο μεγάλο ενδιαφέρον αναφορικά με την ανάδειξη του πρωταθλητή.

Ειδικά μάλιστα, μετά τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ, η μάχη του τίτλου πήρε πραγματικά φωτιά. Οι ερυθρόλευκοι έσπασαν το αήττητο της Ένωσης στην OPAP Arena, όπου μετρούσε εκεί 14 σερί νίκες και μπήκαν εκ νέου γερά στο κόλπο.

Την ίδια στιγμή, ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε την ήττα της ΑΕΚ και περνώντας με διπλό από το Περιστέρι, πάτησε ξανά στην κορυφή και θα μπει με πλεονέκτημα δύο βαθμών στα πλέι οφ.

Μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας οι τέσσερις διεκδικητές του πρωταθλήματος βρίσκονται μέσα σε απόσταση επτά βαθμών. 61 έχει ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός, 59 η ΑΕΚ, 56 ο Ολυμπιακός και 54 ο ΠΑΟΚ, που επίσης έκανε το καθήκον του στο Βόλο, επικρατώντας με 1-0.

Πλέον, αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η κλήρωση εν όψει των πλέι οφ, καθώς το πρόγραμμα ενδέχεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στο πώς θα εξελιχθεί το πρωτάθλημα από εδώ και πέρα.

Σε κάθε περίπτωση, όλα προμηνύουν μία δραματική κούρσα μέχρι το φινάλε, κάτι που αποτυπώνεται πλέον και στις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών. Οι μπουκ εξακολουθούν να σέβονται τη δυναμική της ΑΕΚ, ωστόσο ο άτρωτος μανδύας που τη συνόδευε όταν έπαιζε στη Νέα Φιλαδέλφεια, δέχθηκε ισχυρό πλήγμα μετά τo 1-3 από τον Ολυμπιακό. Η επικράτηση των ερυθρόλευκων απέδειξε πως η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα δεν είναι ανίκητη και ασφαλώς σε μία σειρά αγώνων με συνεχόμενα ντέρμπι μπορούν να συμβούν τα πάντα.

Έτσι, από καθαρό φαβορί, ακόμη και σε τιμές κάτω του 2.00, η απόδοση της ΑΕΚ για να αναδειχθεί πρωταθλήτρια ανέβηκε στο 2,60 στη Novibet. Στα ίδια επίπεδα, δηλαδή στο 2,60 βρίσκεται αυτή τη στιγμή και ο Παναθηναϊκός. Εν ολίγοις, οι μπουκ, πριν την έναρξη των πλέι οφ, δίνουν ακριβώς τις ίδιες πιθανότητες στην Ένωση και το “τριφύλλι” για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Υπενθυμίζεται, ότι πριν το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στο “Καραϊσκάκης”, οι πράσινοι είχαν φτάσει ακόμη και στο 4,50! Μετά την ισοπαλία στο Φάληρο, η τιμή τους υποχώρησε στο 3,25 και τώρα είναι στα ίσα με την ΑΕΚ.

Σε ό,τι αφορά στον Ολυμπιακό, από το 5,00 που έδινε πριν το διπλό επί των “κιτρινόμαυρων”, έπεσε τώρα στο 4,00. Παραμένει δηλαδή τρίτο φαβορί, ωστόσο βρίσκεται πλέον σε απόσταση βολής από την πρώτη δυάδα. Τέλος, ο ΠΑΟΚ εξακολουθεί να είναι το μεγαλύτερο αουτσάιντερ, καθώς βρίσκεται στο -7 από την κορυφή και προσφέρεται σε τιμές από το 8.00 μέχρι το 13.00 για να τερματίσει πρώτος στο φινάλε των πλέι οφ.

EASY MEDIANETWORK
Close