Το ρίσκο με το Καζακστάν (2,75)

Το ρίσκο με το Καζακστάν (2,75)

Χωρίς ανάσα η δράση στα προκριματικά του Μουντιάλ στη ζώνη της Ευρώπης, πάμε στον τέταρτο όμιλο και στην αναμέτρηση της Φινλανδίας με το Καζακστάν. Και οι… πονηροί άμεσα θα σκεφτούν που το πάμε, στις πιθανότητες του Καζακστάν, για να πάρει αποτέλεσμα από τους Φινλανδούς στο Ελσίνκι.

Το Καζακστάν έδειξε πολύ καλά στοιχεία στο ματς της Τετάρτης με την Ουκρανία και κατάφερε να αποφύγει την ήττα, ισοφαρίζοντας στο 96’ με τον Βαλιούλιν για το τελικό 2-2. Οι Καζάκοι έμειναν αήττητοι και στα δύο ματς με τους Ουκρανούς, σπουδαίο επίτευγμα για το συγκρότημα του Γιουσούφ Μπαγισουφίνοφ.

Και σε έναν όμιλο όπου κυριαρχούν οι ισοπαλίες, θα πάρουμε το ρίσκο στις αποδόσεις του Καζακστάν, που είναι εξωπραγματικές. Το διπλό φτάνει και στο 8,00, πάμε με την απαιτούμενη κάλυψη στην ισοπαλία και στο 2,75 της διπλής ευκαιρίας στο Χ2.

Και στο κάτω κάτω η Φινλανδία δεν είναι και στην πιο σούπερ κατάσταση, μετρά μόλις μία νίκη στα τελευταία 10 επίσημα παιχνίδια ενώ στην πιο πρόσφατη εξάδα αγώνων έχει πετύχει μόλις ένα γκολ, σε εκείνη την απίθανη νίκη με 1-0 επί της Δανίας στην τελική φάση του Euro. Σε πρόσφατο φιλικό έφερε 0-0 με την Ουαλία, επιβεβαιώνοντας τις επιθετικές αδυναμίες. Ρίσκο λοιπόν με τις αποδόσεις του Καζακστάν!

EASY MEDIANETWORK
Close