Το παίρνει πάνω του ο "φονιάς" (2,42)

Το παίρνει πάνω του ο "φονιάς" (2,42)

Ο Ολυμπιακός έσωσε την παρτίδα στο Καραϊσκάκη με τη Λουντογκόρετς ισοφαρίζοντας στο 87’ (1-1) και απόψε (21:00) θα ψάξει την πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ μέσα στο Ράζγκραντ της Βουλγαρίας.

Το θετικό για τον Πέδρο Μαρτίνς είναι ότι συγκριτικά με το πρώτο ματς έχουν μειωθεί σημαντικά τα προβλήματα τραυματισμών και κομβικοί παίκτες όπως ο Μπουχαλάκης, ο Παπασταθόπουλος, ο Μ’Βιλά και ο Ελ Αραμπί βρίσκονται πλέον στο 100% και μπορούν να ξεκινήσουν στην 11αδα.

Ειδικά, η παρουσία του Ελ Αραμπί αναμένεται να αποδειχθεί καθοριστική. Στα δύο παιχνίδια με τη Νέφτσι, αλλά και σε αυτό με τη Λουντογκόρετς στο Φάληρο, όπου ξεκίνησε ο Χασάν στην κορυφή της επίθεσης δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των αγώνων. Με τον Μαροκινό όμως ως αιχμή του δόρατος η επιθετική γραμμή των «ερυθρόλευκων» αποκτάει άλλη οντότητα.

Ο 34χρονος Μαροκινός έχει σημειώσει 11 ευρωπαϊκά γκολ από τότε που έπιασε λιμάνι και χρειάζεται άλλα τέσσερα για να προσπεράσει τον Νίκο Αναστόπουλο και να ισοφαρίσει στην πρώτη θέση της λίστας με τους ευρωπαϊκούς σκόρερ του Ολυμπιακού τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και τον Κώστα Μήτρογλου.

Το ενδεχόμενο ο Ελ Αραμπί να πάρει πάνω του την υπόθεση πρόκριση του Ολυμπιακού και να σκοράρει στη Βουλγαρία προσφέρεται στο 2,42 στη Stoiximan. Στην ίδια εταιρία το να ανοίξει το σκορ προσφέρεται στο 5,00.

EASY MEDIANETWORK
Close