Μετά τα πρώτα φιλικά: Αυτό είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα σύμφωνα με τις στοιχηματικές

Τι αποδόσεις δίνουν οι μπουκ στον Ολυμπιακό να ακολουθήσει το «τριφύλλι» στο Final-4

Το Βερολίνο θα βαφτεί στα χρώματα των ελληνικών ομάδων...

Η φετινή Euroleague μπαίνει στην τελική της ευθεία, το μονοπάτι μέχρι το Final-4 πάει να ξεδιαλύνει. Λίγο πριν από την τελευταία αγωνιστική, τα περισσότερα βασικά δεδομένα έχουν διαμορφωθεί.

Η νίκη του Παναθηναϊκού στο Μόναχο, σημαίνει ότι με νίκη την τελευταία αγωνιστική επί της ουραγού Άλμπα κατακτά οριστικά την δεύτερη θέση και θα πάει στα πλέι-οφ με πλεονέκτημα έδρας και αντίπαλο μία εκ των Μακάμπι Τελ-Αβίβ, Βίρτους Μπολόνια ή Μπασκόνια, που θα αποτελέσει την νικήτρια των πλέι-ιν.

Σε ότι αφορά τον Ολυμπιακό, το πιο πιθανό σενάριο τον θέλει με μειονέκτημα έδρας. Αυτό που μένει να δούμε είναι αν ο αντίπαλος του θα είναι τελικά η Μπαρτσελόνα ή η Μονακό, κάτι που θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα του στην τελευταία αγωνιστική, όπου φιλοξενεί στο ΣΕΦ την Φενέρμπαχτσέ.

Τι λένε οι αποδόσεις

Το μονοπάτι του Παναθηναϊκού είναι σαφώς πιο βατό. Κι αυτό φαίνεται και στις αποδόσεις των μπουκ που δίνουν αποδόσεις από 1,30 έως 1,40 στο ενδεχόμενο να δούμε την ομάδα του Εργκίν Αταμάν στο Βερολίνο, παρότι ο αντίπαλος δεν είναι ακόμα γνωστός.

Για τους ερυθρόλευκους όμως τα πράγματα είναι λιγάκι πιο πολύπλοκα. Διότι για να βρεθεί σε τρίτο συνεχόμενο Final-4 η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα πρέπει να «σπάσει» μία πολύ δυνατή έδρα, είτε πρόκειται για το Μονακό είτε για την Βαρκελώνη.

Ωστόσο, δεν είναι μία ακατόρθωτη αποστολή. Κι αυτό το αντιλαμβάνονται οι μπουκ που βλέπουν ότι οι διαφορές σε μία διασταύρωση του Ολυμπιακού είτε με την Μονακό είτε με την Μπαρτσελόνα είναι πολύ μικρές.

Value bet

Τα πάντα θα κριθούν στις λεπτομέρειες και είναι πολύ πιθανό ακόμα και το ενδεχόμενο να πάμε σε μία σειρά 5 παιχνίδια. Οι αποδόσεις που υπάρχουν για παρουσία του Ολυμπιακού στο Final-4 κυμαίνονται σε αποδόσεις κοντά στον διπλασιασμό, στο όριο του value bet, αν σκεφτεί κανείς ότι οι ερυθρόλευκοι θα πάνε πλήρεις στα πλέι-οφ και με το καλύτερο ρεκόρ στο δεύτερο γύρο της διοργάνωσης.

Όποιος το πιστεύει, είναι η καλύτερη ώρα για να κάνει την επένδυσή του…

EASY MEDIANETWORK
Close