Τα ρέστα της παίζει η Σλοβακία (3,00)

Τα ρέστα της παίζει η Σλοβακία (3,00)

Το τελευταίο της χαρτί παίζει απόψε η Σλοβακία στο Καζάν για πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ. Οι Σλοβάκοι μετά από έξι ματς έχουν εννιά βαθμούς έναντι 13 της Κροατίας και της Ρωσίας.

Η ομάδα του Στέφαν Τάρκοβιτς, στα τρία ματς του Σεπτεμβρίου πήρε τέσσερις βαθμούς, ωστόσο με βάση τις εμφανίσεις της άξιζε κάτι περισσότερο. Στο 1-1 με τη Σλοβενία ήταν ανώτερη. Από την Κροατία έχασε οριακά 1-0 με γκολ στο 86’, ωστόσο άξιζε μίνιμουμ την ισοπαλία και με την Κύπρο έκανε το καθήκον της κερδίζοντας με 2-0.

Στον αντίποδα, η Ρωσία άλλαξε τεχνικό και με τον Βαλερί Κάρπιν επιχειρεί ένα νέο ξεκίνημα. Στα τρία ματς του Σεπτεμβρίου πάντως δεν έδειξε κάτι φοβερό με Κροατία (0-0), Κύπρο (2-0) και Μάλτα (2-0). Συν τοις άλλοις στο παράθυρο του Οκτωβρίου έχει σημαντικές απουσίες, αφού λείπουν μεταξύ άλλων ο μεσοεπιθετικός Γκολοβίν (Μονακό), ο φορ Τζιούμπα (Ζενίτ), ο μπακ Καραβάεφ (Ζενίτ), οι εξτρέμ Τσερίσεφ (Βαλένθια), Ιόνοφ (Κράσνονταρ), ενώ αποσύρθηκε από την εθνική ο μπακ Φερνάντες (ΤΣΣΚΑ Μόσχας).

Σε κάθε περίπτωση, ο φαβοριτισμός προκύπτει κυρίως από το όνομα της Ρωσίας και λιγότερο από την εικόνα των δύο ομάδων. Η Σλοβακία στο συγκεκριμένο παιχνίδι αναμένεται να παίξει τα ρέστα της και μπορεί να γίνει επικίνδυνη απέναντι σε έναν γίγαντα, που έχει πάψει να βρυχάται εδώ και πολλά χρόνια. Με τον άσο στο 1,90 και το διπλό με κάλυψη dnb στο 3,00 (Stoiximan), η επιλογή προς τα δεξιά είναι εύκολη.

EASY MEDIANETWORK
Close