Τα έχει κάνει όλα, βάζει τώρα και γκολ (3,80)

Τα έχει κάνει όλα, βάζει τώρα και γκολ (3,80)

Σουηδία και Ουκρανία θα διεκδικήσουν απόψε (22:00) στη Γλασκώβη μία θέση στην οχτάδα του Euro. Η Σουηδία πέρασε ως πρώτη από τον όμιλό της, αφήνοντας δεύτερη την Ισπανία, ενώ η Ουκρανία προκρίθηκε μάλλον από σπόντα, ως μία από τις τέσσερις καλύτερες τέταρτες.

Οι μπουκ ορθά κρίνουν ως ελαφρύ φαβορί (2,50) για να περάσουν στα προημιτελικά τους Σκανδιναβούς, αφού έχουν παρουσιάσει μία πολύ πιο συμπαγή ομάδα μέχρι στιγμής.

Εμείς πάντως θα στραφούμε στην περίπτωση του Αλεξάντερ Ισακ. Ο άσος της Σουηδίας έχει κλέψει τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του στο φετινό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κι ας μην έχει ακόμη σκοράρει.

Στο πρώτο ματς με την Ισπανία είχε δοκάρι και είχε δώσει πάρε βάλε γκολ στον Μπεργκ, ο οποίος αστόχησε σε κενή εστία. Στο δεύτερο με τη Σλοβακία αναδείχθηκε MVP έχοντας συμμετοχή στο πέναλτι το οποίο κέρδισε η Σουηδία και έκρινε το ματς. Στο τρίτο με την Πολωνία έβγαλε την ασίστ για το πρώτο γκολ των Σουηδών.

Κάπου εδώ μάλλον ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να βοηθήσει τη Σουηδία και με ένα γκολ, κόντρα στην αφελή άμυνα των Ουκρανών. Αλλωστε μιλάμε για έναν παίκτη που έβαλε φέτος 17 τέρματα στην Πριμέρα με τη Σοσιεδάδ. Στο 3,80 το anytime του στη Stoiximan.

EASY MEDIANETWORK
Close