Survivor νικητής: Στο 4,50 θα τον ψήφιζε μέχρι και ο Τζέιμς...

Survivor νικητής: Στο 4,50 θα τον ψήφιζε μέχρι και ο Τζέιμς...

Να χαρείς τα ευρουλάκια σου που θα ‘λεγε και ο Ντάφι

Το φετινό Survivor είναι ο ασφαλέστερος τρόπος για να δεις αν διαθέτεις εγγυημένους δείκτες ανοσίας. Αν έχεις κατορθώσει να παρακολουθήσεις 3 επεισόδια σερί με μονόλογο Τριαντάφυλλου χωρίς ανεπιθύμητες παρενέργειες, τότε μη σκιάζεσαι. Χτύπα το εμβόλιο της Astrazeneca στο κούτελο χωρίς τον παραμικρό φόβο. Έχεις ήδη χτίσει αντισώματα.  

Ο Ντάφι πάντως αγαπητέ αναγνώστη ό,τι και να λέμε είναι ο πραγματικός νικητής του παιχνιδιού. Μπορεί για την κατάκτηση της πρωτιάς να έχει λίγο λιγότερες πιθανότητες απ’ ό,τι ο Βελόπουλος να νικήσει τη φαλάκρα με την κεραλοιφή του, όμως ο μόρτης έχει βγάλει ήδη 100 χιλιαρικάκια και συνεχίζει. 

Εμείς πάντως Ντάφι δεν θα τιμήσουμε. Ούτε Τζέιμς Καφετζή και Νίκο Μπάρτζη που είναι τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση της νίκης. Η δική μας επιλογή είναι ο Ηλίας Μπόγδανος. Καλός στα αγώνισμα, αγαπητός στους τηλεθεατές, έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα σε σχέση με τους άλλους δυο. Δεν έχει δημιουργήσει αντιπάθειες. Ακόμα και όσοι δεν τον στηρίζουν, δεν τον αντιπαθούν και σε καμία περίπτωση δεν θα ψήφιζαν κάποιον άλλον για να μην δουν τον Μπόγδανο νικητή. 

Με απόδοση 4,5 και με τις ηλικίες 14-18 στο πλευρό του (το κοινό που ψηφίζει στα reality) ο Λιάκος του Survivor είναι πιο τίμια επιλογή και απ’ τα πουκάμισα του Λιανού στα παιχνίδια της Καραϊβικής.  

EASY MEDIANETWORK
Close