Στροφή στο ρεαλισμό η Γιουνάιτεντ (2,10)

Στροφή στο ρεαλισμό η Γιουνάιτεντ (2,10)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Αρσεναλ απόψε στο Ολντ Τράφορντ στο σημαντικότερο παιχνίδι της εμβόλιμης 14ης αγωνιστικής στην Premier League.

Η Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο μετά την απόλυση του Ολε Γκούναρ Σόλτσκιερ. Τη Δευτέρα ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ραλφ Ράνγκνικ ως υπηρεσιακού τεχνικού μέχρι το φινάλε της σεζόν, ωστόσο ο Γερμανός δεν έχει ακόμη ολοκληρώσει κάποια γραφειοκρατικά θέματα και ως εκ τούτου το επίσημο ντεμπούτο του αναβάλλεται για τον αγώνα με την Κρίσταλ Πάλας.

Αυτό σημαίνει ότι κόντρα στην Αρσεναλ, στον πάγκο θα καθίσει ξανά ο Μάικλ Κάρικ, με τον οποίο η Γιουνάιτεντ κέρδισε 2-0 στο Θεράμικα τη Βιγιαρεάλ και πήρε έναν μάλλον ανέλπιστο πόντο στο Στάμφορντ Μπριτζ, απέναντι στην πρωτοπόρο Τσέλσι.

Ειδικά στο παιχνίδι με την Τσέλσι, η Γιουνάιτεντ πάρκαρε λεωφορείο απ’ έξω από την περιοχή του Ντε Χέα, ρίχνοντας όλο το βάρος στην άμυνα. Ο Ρονάλντο έμεινε στον πάγκο για να πρεσάρουν μπροστά οι Σάντσο, Ράσφορντ και οι «κόκκινοι διάβολοι» με μόλις τρεις τελικές σε ολόκληρο το ματς κατάφεραν να προηγηθούν κι έφυγαν εν τέλει ικανοποιημένοι με την ισοπαλία από το Λονδίνο.

Απόψε, λογικά η Γιουνάιτεντ αναμένεται ελαφρώς πιο τολμηρή, παρόλα αυτά δεν περιμένουμε τρελά πράγματα. Τόσο ο Ράνγκνικ, που σίγουρα δίνει κατευθυντήριες οδηγίες, όσο και ο Κάρικ γνωρίζουν ότι η ομάδα είναι πολύ εύθραυστη και το πρώτο πράγμα που πρέπει να γίνει είναι να αποκτήσει μία μίνιμουμ σιγουριά στην πίσω γραμμή.

Δεν είναι αποδεκτό ένας μέγεθος σαν τη Γιουνάιτεντ να τρώει τέσσερα από τη Λέστερ, τέσσερα από τη Γουοτφορντ, πέντε από τη Λίβερπουλ και να χάνει σβηστά από τη Σίτι το ντέρμπι του Μάντσεστερ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν κατρακυλήσει στη 10η θέση, στο -5 από την 5η Αρσεναλ και στο -6 από την τετράδα και για να μπορέσουν να ορθοποδήσουν θα πρέπει πρώτα να συμμαζέψουν την άμυνά τους.

Το ίδιο έκανε και ο Αρτέτα στην Αρσεναλ, η οποία στα τελευταία δέκα ματς πρωταθλήματος έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της έξι φορές και εκτέθηκε μόνο κόντρα στη Λίβερπουλ, η οποία βρίσκεται σε άλλο επίπεδο.

Με τη Γιουνάιτεντ λοιπόν να κάνει στροφή στο ρεαλισμό και την Αρσεναλ να παίζει ούτως ή άλλως αρκετά προσεκτικά, το βλέμμα μοιραία πέφτει πάνω στο under 2,5, το οποίο ως συνήθως σε τέτοιου είδους ματς προσφέρεται σε τιμές άνω του 2,00 και εμπεριέχει αξία. Με σύμμαχο και την παράδοση, αφού 5/8 τελευταία μεταξύ τους ματς στο Ολντ Τράφορντ για το πρωτάθλημα έληξαν στο under 2,5, θα το κρατήσουμε σε απόδοση 2,10 αποδεικνύοντας ξανά τα UNDER-A μας.

EASY MEDIANETWORK
Close