Στο ΟΑΚΑ είναι διαφορετικά: «Ξυπνάει» ο Αγραβάνης… (2.40)

Στο ΟΑΚΑ είναι διαφορετικά: «Ξυπνάει» ο Αγραβάνης… (2.40)

Με τη δράση στο ποδόσφαιρο να μεταφέρεται πλέον στις εθνικές ομάδες, το ενδιαφέρον αυτή την περίοδο μονοπωλούν οι τελικοί της Basket League. Η σειρά για πολλούς αναμένονταν ένας περίπατος για τον Ολυμπιακό, ωστόσο ο Παναθηναϊκός αποδείχθηκε ευθέως ανταγωνιστικός στα πρώτα δύο ματς.

Οι ερυθρόλευκοι απάντησαν στον τρίτο τελικό με εμφατικό τρόπο και πήραν εκ νέου προβάδισμα. Πλέον, η ομάδα του κόουτς Μπαρτζώκα απέχει μία νίκη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο κόουτς Σερέλης πάντως, αμέσως μετά τη λήξη του Game 3, έδωσε σύνθημα αντίδρασης και ισοφάρισης την Πέμπτη σε 2-2, προκειμένου το “τριφύλλι” να στείλει τη σειρά σε πέμπτο ματς, την Κυριακή, στο κεκλεισμένων των θυρών ΣΕΦ.

Μέχρι στιγμής, ο Παναθηναϊκός βασίζει την επιθετική του παραγωγή, κυρίως στην τετράδα Γκριγκόνις, Λι, Πονίτκα και Γκουντάιτις. Ωστόσο, για να μπορέσει να πάρει και δεύτερη νίκη απέναντι στον φιναλίστ της φετινής EuroLeague είναι απαραίτητο να βγουν μπροστά και ορισμένοι Έλληνες παίκτες, όπως για παράδειγμα ο Γιώργος Παπαγιάννης, ο Λευτέρης Μαντζούκας και ο Δημήτρης Αγραβάνης.

Ειδικά για τον Αγραβάνη τα ματς με τον Ολυμπιακό έχουν εκ των πραγμάτων πολύ ιδιαίτερο χαρακτήρα. Ο διεθνής φόργουορντ “χρωστάει” μία γεμάτη εμφάνιση απέναντι στην πρώην ομάδα του. Και στα δύο παιχνίδια στο ΣΕΦ έγινε “στόχος” της αντίπαλης εξέδρας με υβριστικά συνθήματα και είναι δεδομένο πως θα ήθελε σε προσωπικό επίπεδο, να δώσει τις δικές του απαντήσεις εντός του παρκέ.

Μέχρι στιγμής, έχει σκοράρει 3, 4 και 4 πόντους αντίστοιχα στους πρώτους τρεις τελικούς. Το ενδεχόμενο να πετύχει Over 4,5 πόντους στο Game 4, προσφέρεται σε τιμές αουτσάιντερ, στο 2.40. Φυσικά, πρόκειται για ένα βατό όριο, αν δεν φορτωθεί νωρίς με φάουλ, που θα του “κόψουν” το χρόνο συμμετοχής.

Υπενθυμίζεται, ότι στη ημιτελική σειρά με το Περιστέρι είχε 6,8 πόντους κατά μέσο όρο, σκοράροντας 8 και 15 πόντους στο Game 3 και στο Game 5 αντίστοιχα, όπου διεξήχθησαν στο ΟΑΚΑ.

EASY MEDIANETWORK
Close