Στο 3,00 η ΑΕΚ: Τι απόδοση δίνει σήμερα ο ΠΑΟ για πρωταθλητής μετά το «Χ» στην Opap Arena

Σε Opap Arena και Λεωφόρο: Πόσο δίνει το διπλό Βόλου και Άρη στην τελευταία αγωνιστική των Play Offs

Την Κυριακή ολοκληρώνονται τα playoffs της Superleague και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η ΑΕΚ θα αναδειχθεί πρωταθλήτρια Ελλάδος για 13η φορά στην ιστορία της και πρώτη μετά τη σεζόν 2017/18.

Η Ένωση εκμεταλλεύτηκε την ήττα του Παναθηναϊκού, από τον Ολυμπιακό στο κεκλεισμένων των θυρών «Καραϊσκάκη» και επικρατώντας με ανατροπή του Άρη στη Θεσσαλονίκη έκανε το καθοριστικό βήμα για τον τίτλο. Πήρε κεφάλι τριών βαθμών από τους πράσινους και ουσιαστικά χρειάζεται έναν βαθμό την τελευταία αγωνιστική για να σφραγίσει και τυπικά το πρωτάθλημα.

Για να αλλάξει χέρια ο τίτλος, θα πρέπει η ΑΕΚ να ηττηθεί μέσα στην OPAP Arena από τον αδιάφορο Βόλο, που μετράει επτά διαδοχικές ήττες και παράλληλα ο Παναθηναϊκός να κερδίσει τον Άρη στη Λεωφόρο. Το συγκεκριμένο σενάριο συγκεντρώνει απειροελάχιστες πιθανότητες, κάτι που φαίνεται άλλωστε και από το σετ αποδόσεων στο παιχνίδι της Ένωσης με τους Θεσσαλούς.

Ο άσος οριακά ξεπερνάει το 1.05, ενώ το διπλό προσφέρεται σε τιμές ακόμη και άνω του 40.00, στο 45.00! Ουσιαστικά, οι μπουκ θεωρούν δεδομένο ότι η ΑΕΚ θα γιορτάσει με νίκη την κατάκτηση της Superleague.

Πολύ μεγάλη είναι η ψαλίδα του σετ και στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Άρη, καθώς ο άσος είναι κάτω από το 1.40, ενώ το διπλό αγγίζει το 10.50! Εδώ φυσικά θα πρέπει να συνυπολογίσουμε την απογοήτευση των πράσινων, που κρατούσαν στα χέρια τους τον τίτλο μέχρι την προτελευταία αγωνιστική, αλλά τελικά λύγισαν, επηρεασμένοι και από το κύμα κορονοϊού που «σάρωσε» την ομάδα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ξέσπασε μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και χαρακτήρισε κοροϊδία τη μετάθεση της αναμέτρησης μόλις μία ημέρα μετά από την αρχικό της προγραμματισμό. Τα αποθέματα ενέργειας των πράσινων ήταν εμφανώς χαμηλά, με συνέπεια το τριφύλλι να μην μπορέσει να αποδώσει στο 100% στο πιο κρίσιμο ματς της σεζόν.

Πλέον, το παιχνίδι με τον Άρη έχει ουσιαστικά διαδικαστικό χαρακτήρα και μένει να φανεί αν ο Παναθηναϊκός θα βρει την όρεξη για μία τελευταία νίκη, με την οποία θα αποχαιρετίσει το κοινό του για τη φετινή σεζόν. Αδιάφορος βέβαια κατεβαίνει και ο Άρης, αφού εξασφάλισε την πέμπτη θέση και την έξοδο στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ. Ολα λοιπόν προμηνύουν μία ανοιχτή αναμέτρηση, χωρίς σκοπιμότητες, που θα έχει περισσότερο χαρακτήρα φιλικού αγώνα. Σε αυτές τις περιπτώσεις βέβαια, πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος της έκπληξης…

EASY MEDIANETWORK
Close