Ρίχνει έξω τις στοιχηματικές ο Γιοβάνοβιτς...

Ρίχνει έξω τις στοιχηματικές ο Γιοβάνοβιτς...

Είναι ο πιο… πολυσυζητημένος προπονητής της Superleague από την στιγμή που ανακοινώθηκε η πρόσληψή του, καθώς το πρότζεκτ του παραμένει- δεδομένων και των ελάχιστων μεταγραφών που έχει κάνει η ομάδα του- ένα μυστήριο, το οποίο αναμένεται ν’ αρχίσει να λύνεται από τις προσεχείς εβδομάδες, όταν θα ξεκινήσει επιτέλους το πρωτάθλημα.

Ο λόγος φυσικά για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο τεχνικός του Τριφυλλιού καλείται να φέρει την ομάδα στον σωστό δρόμο μετά από μια τετραετία που είναι εκτός Ευρώπης. Το εγχείρημά του, φυσικά, είναι εξαιρετικά δύσκολο, μια και υπάρχουν ομάδες με σαφέστατα καλύτερο ρόστερ από των Πράσινων.

Κάπως έτσι, οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν βγάλει αποδόσεις που θέλουν τον Γιοβάνοβιτς ως το πρώτο φαβορί από τους 5 «μεγάλους» για ν’ απολυθεί από τον σύλλογό του. Πιο συγκεκριμένα, οι αποδόσεις στο «Επόμενος Προπονητής που θα χάσει τη Θέση του» όπως τις βλέπουμε στη Novibet είναι οι εξής:

– Ι. Γιοβάνοβιτς 2.00

– Β. Μιλόγεβιτς 3.00

– Άκης Μάντζιος 4.00

– Ρ. Λουτσέσκου 11.00

– Π. Μαρτίνς 21.00

Ο Ιβάν λοιπόν είναι το «φαβορί», μόνο που θα μας επιτρέψετε να παίξουμε «κόντρα»: ο Παναθηναϊκός μπορεί να είναι στο… πουθενά τώρα, όμως ο προπονητής του θα φτιάξει ένα σκληροτράχηλο σύνολο όπως πάντα το οποίο στο τέλος της σεζόν θα «βλέπει» τετράδα. Θεωρούμε επομένως πως ο Γιοβάνοβιτς θα βγάλει ολόκληρη την χρονιά στον πράσινο πάγκο.

Σε ποιον θα ποντάραμε πως θα φύγει πρώτος; Ούτε τον Μιλόγεβιτς της ΑΕΚ θα βάζαμε (για Λουτσέσκου και Μαρτίνς δεν τίθεται καν θέμα συζήτησης), αλλά θα προτιμήσουμε τον Άκη Μάντζιο.

Ο Άρης έχει κάνει σπουδαίες μεταγραφές και η όρεξη του ιδιοκτήτη του και των οπαδών του έχει ανοίξει τόσο που ένα-δυο στραβοπατήματα αρκούν για ν’ αρχίσει να τρίζει η θέση του (ικανότατου πέρα για πέρα) Μάντζιου…

 

EASY MEDIANETWORK
Close