Πρόλαβέ το πριν «πέσει»: Το σενάριο για Παναθηναϊκό-ΠΑΟΚ που λίγοι είχαν σκεφτεί

Πρόλαβέ το πριν «πέσει»: Το σενάριο για Παναθηναϊκό-ΠΑΟΚ που λίγοι είχαν σκεφτεί

Συνεχίζεται η δράση στη Superleague φίλοι μου, με ματσάρες και αυτό το Σαββατοκύριακο. Φυσικά τα φώτα στρέφονται στη μάχη του τίτλου, όπου έχουμε τέσσερις διεκδικητές. Το παιχνίδι που ξεχωρίζει δίχως άλλο, γίνεται στην Τούμπα, ανάμεσα στους δύο Δικεφάλους, ενώ ο Παναθηναϊκός δίνει must win φιλοξενώντας τον Βόλο, όπως και ο Ολυμπιακός κόντρα στον Άρη.

Οι στοιχηματικές θέλουν φαβορί για τον τίτλο αυτή τη στιγμή τους Πράσινους και μπορεί ο ανταγωνισμός να είναι τεράστιος, με τρεις ομάδες από πίσω τους, σε θέση βολής, αλλά άδικο δεν μπορώ να τους δώσω.

Από τις 27 αγωνιστικές που έχουν παιχτεί άλλωστε, οι 26 βρήκαν τον Παναθηναϊκό πρωτοπόρο. Διάολε, τυχαίο δεν μπορεί να είναι. Όσο κι αν είχε -και- ρέντα σε κάποια ματς η ομάδα του Γιοβάνοβιτς. Μπορεί να διαθέτει το χαμηλότερο μπάτζετ, παράλληλα όμως έχει και την πιο σταθερή πορεία από την αρχή της χρονιάς. Έκανε την “κοιλιά” της εκεί, μετά τη διακοπή, επέστρεψε όμως και φωνάζει -ξανά- δυνατά πως θα παλέψει μέχρι τέλους για κατακτήσει το πρώτο πρωτάθλημα μετά από 13 χρόνια. Το έκανε, δε, με το καλημέρα των πλέι οφ, όπου μπορούσε ακόμα και το διπλό στη Ν.Φιλαδέλφεια, εν τέλει αρκέστηκε στο βαθμό και πήγε πρωτοπόρος στη διακοπή.

Την ίδια στιγμή οι μπουκ θέλουν τον ΠΑΟΚ ως το μεγάλο αουτσάιντερ, προσφέροντάς τον ακόμα και σε απόδοση 14,00 για να πάρει το πρωτάθλημα. Κάτι παραπάνω από υπερβολικό θα πω εγώ, με δεδομένο ότι βρίσκεται μόλις στο -5 από την κορυφή, κέρδισε φέτος ήδη δύο φορές τον Παναθηναϊκό, με… παρέλαση μάλιστα (0-3) μέσα στη Λεωφόρο, ενώ έχει και την καλύτερη συγκομιδή απ’ όλους τους Big4 στα ντέρμπι. Μάλιστα, έδειξε τις διαθέσεις της από την πρεμιέρα των πλέι οφ, με το μεγάλο διπλό επί του Άρη.

Μία εξαιρετική επιλογή που μπορεί να βρει κανείς στις εταιρείες, είναι το εκπληκτικό 17,00 που πληρώνει για να έχουμε πρωταθλητή τον Παναθηναϊκό και 2ο τον ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν! Μία επιλογή που μπορεί να πληρώσει και… νωρίτερα. Αυτό, με δεδομένο ότι το Τριφύλλι έχει το πιο βατό παιχνίδι του την Κυριακή κόντρα στον Βόλο, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει μία χρυσή ευκαιρία να εκμεταλλευτεί το εξαιρετικό μομέντουμ του κόντρα στην ΑΕΚ, που έχει κάμποσα αγωνιστικά προβλήματα (δύσκολα θα παίξουν Βίντα, Γκατσίνοβιτς, δεν είναι έτοιμος για 90λεπτο ο Λιβάι). Κι αν κερδίσει το ντέρμπι αυτό η ομάδα του Λουτσέσκου, πηγαίνει την Τετάρτη στο Φάληρο για να βρει τον Ολυμπιακό πιθανότατα χωρίς Χάμες αλλά και τον Εμβιλά.

Η 2η θέση άλλωστε αποτελεί τεράστιο δέλεαρ φέτος, με δεδομένο ότι βγάζει επίσης στο Champions League, το οποίο αποτελεί μεγάλο απωθημένο γι τους Θεσσαλονικείς.

Αντιλαμβάνεται λοιπόν κανείς πως είναι πολύ πιθανό αυτό το 17άρι που βρίσκουμε τη δεδομένη στιγμή, να κάνει… φτερά και να τσακιστεί τις επόμενες 4-5 μέρες.

EASY MEDIANETWORK
Close