Μετά τις εμφανίσεις με Ρεάλ και ΠΑΟΚ: Συνεχίζουν να «υποτιμούν» τον Ναν…

Πλέον υπάρχει μόνο ένας δρόμος για τον Παναθηναϊκό…

Το Final-4 του Βερολίνου, περνάει από το… Μόναχο.

Τώρα πια δεν υπάρχει μέση οδός. Ο Παναθηναϊκός είτε θα πορευτεί σε έναν δρόμο όλο ευθεία είτε θα κληθεί να ανέβει τον δικό του Γολγοθά, την δική του ανηφορική διαδρομή προς το Final-4 του Βερολίνου.

Να το πούμε διαφορετικά. Το τριφύλλι είτε θα κερδίσει την Μπάγερν και θα αποκτήσει το πλεονέκτημα έδρας και έναν πιο βατό αντίπαλο στα πλέι-οφ της Euroleague, είτε θα χάσει και πιθανότατα θα παίξει απέναντι στον Ολυμπιακό με μειονέκτημα μάλιστα έδρας!

Την διαφορά θα την κάνει το αποτέλεσμα που θα φέρει στο Μόναχο απέναντι στην Μπάγερν του Πάμπλο Λάσο.

Τελικός… εντός έδρας!

Ένας «τελικός» που η ομάδα του Εργκίν Αταμάν θα τον παίξει με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Αρχικά, διότι θα νιώθει σαν στο σπίτι του. Υπολογίζεται ότι πάνω από 4.000 οπαδοί του θα βάψουν πράσινο το γήπεδο και θα τον κάνουν να αισθάνεται σαν να παίζει στο ΟΑΚΑ.

Εν συνεχεία, γιατί η Μπάγερν Μονάχου δεν έχει ελπίδες να μπει ούτε στα πλέι-ιν, στην πραγματικότητα είναι βαθμολογικά αδιάφορη.

Οι Γερμανοί θα παίξουν για την τιμή τους, αλλά αυτό δεν είσαι σίγουρο ότι αρκεί απέναντι σε μία ομάδα που θα δώσει την πιο καθοριστική της μάχη για να επιστρέψει στα πλέι-οφ μετά από 12 χρόνια.

Εκεί θα στηριχθεί…

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν θα στηριχθεί σε αυτούς που την έφεραν ως εδώ. Στον ηγετικό οίστρο του Κώστα Σλούκα, ο οποίος παίζει το καλύτερο μπάσκετ της καριέρας του.

Στην εκτελεστική δεινότητα του Κέντρικ Ναν, ο οποίος τον τελευταίο καιρό δεν… βλέπει κανέναν.

Στην κυριαρχία του Ματίας Λεσόρ κάτω από τις δύο ρακέτες.

Και στην σταθερή συνεισφορά όλων των υπόλοιπων παικτών του (Μήτογλου, Γκραντ, Γκριγκόνις), οι οποίο τον έχουν βοηθήσει να φτάσει στις 21 νίκες και να πιστεύει ακράδαντα ότι με δύο ακόμα, θα τερματίσει δεδομένα στην δεύτερη θέση πίσω από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι αποδόσεις που κυκλοφορούν για το διπλό του Παναθηναϊκού στο Μόναχο είναι πολύ… ταπεινές (από 1,30 έως 1,40), όμως αν ψάξει κανείς, μπορεί να το συνδυάσει με αρκετά άλλα ειδικά στοιχήματα που μπορούν να φέρουν ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις.

EASY MEDIANETWORK
Close