Παρά τις διαψεύσεις: Αυτή η ομάδα είναι φαβορί για να κάνει δικό της τον Μάικ Τζέιμς

Παρά τις διαψεύσεις: Αυτή η ομάδα είναι φαβορί για να κάνει δικό της τον Μάικ Τζέιμς

Μετά τον μεταγραφικό οργασμό του Παναθηναϊκού ακολούθησε μία περίοδο νηνεμίας στην Ευρωλίγκα, όμως τις τελευταίες ημέρες φαίνεται πως έρχεται η σειρά του Ολυμπιακού να κάνει… ρελάνς.

Ως γνωστόν, ο Ολυμπιακός μετά τις τεράστιες απώλειες του Σάσα Βεζένκοφ και του Κώστα Σλούκα έχει πολύ μεγάλη ανάγκη για έναν παίκτη με ηγετικά χαρακτηριστικά και έφεση στο σκοράρισμα. Επομένως, είναι βέβαιο πως θα ψάξει μία σημαντική προσθήκη τόσο για ουσιαστικούς, όσο και για επικοινωνιακούς λόγους, καθώς ο αιώνιος αντίπαλος έχει προς το παρόν κερδίσει κατά κράτος τις εντυπώσεις στην offseason.

Μέχρι πρότινος, στο κάδρο των υποψήφιων μεταγραφικών στόχων των νταμπλούχων Ελλάδος, βρισκόταν κυρίως ο Κέντρικ Ναν. Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες πληθαίνουν τα δημοσιεύματα, που αναφέρουν ότι υπάρχει έντονο “φλερτ” ανάμεσα στους “ερυθρόλευκους” και τον Μάικ Τζέιμς.

Ο Ολυμπιακός έσπευσε με επίσημη θέση του να διαψεύσει ότι ασχολείται με παίκτες που έχουν συμβόλαιο, ωστόσο το θέμα φαίνεται πως είναι απολύτως υπαρκτό.

Ο Τζέιμς δείχνει ενοχλημένος με την απόφαση της Μονακό να υπογράψει τον Κέμπα Γουόκερ. Θεωρεί ουσιαστικά ότι θα είναι πλέον το Νο. 2 στην ομάδα και σύμφωνα με πληροφορίες έχει ζητήσει από τον ατζέντη του να “σπάσει” το συμβόλαιο που τον δεσμεύει με τους Μονεγάσκους ως το 2024 και θα του αποφέρει 1,8 εκατομμυρία ευρώ.

Μάλιστα, με τιτιβίσμα του ο Ιταλός δημοσιογράφος, Ματέο Αντρεάνι, υποστήριξε ότι η Μονακό και ο Τζέιμς είναι κοντά σε συμφωνία για τη λύση της συνεργασίας τους και ότι η ομάδα του Πριγκιπάτου εξετάζει ήδη την αγορά για τον αντικαταστάτη του 33χρονου Αμερικανού.

Προς το παρόν πάντως, δεν υπάρχουν οριστικές εξελίξεις, αλλά οι επόμενες ημέρες αναμένονται καθοριστικές. Ο Τζέιμς θα πρέπει να επιστρέψει στο Μονακό, διότι η ομάδα ξεκινάει προετοιμασία στις 19 Αυγούστου, εν όψει της έναρξης του γαλλικού πρωταθλήματος στις 16 Σεπτεμβρίου.

Μένει λοιπόν να φανεί αν θα τα βρει με τη διοίκηση του κλαμπ, η οποία προς το παρόν τηρεί σιγή ιχθύος. Ο Ολυμπιακός φυσικά παρακολουθεί διακριτικά τα τεκταινόμενα, αλλά δεν μπορεί να περιμένει… αιωνίως τον Τζέιμς. Αν πάντως ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού γίνει free agent όλα δείχνουν ότι θα επιχειρήσει να τον φέρει στο λιμάνι.

Ο παίκτης, παρότι έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με το τριφύλλι στο στήθος και ήταν από τους αγαπημένους της πράσινης εξέδρας, φαίνεται ότι… ξέχασε τις αρνητικές δηλώσεις που έκανε εναντίον των “ερυθρόλευκων” και δείχνει θετικός στην προοπτική να επιστρέψει στην Ελλάδα για χάρη αυτή τη φορά του Ολυμπιακού.

Είναι χαρακτηριστικό, πως πριν τέσσερις ημέρες βγήκαν αποδόσεις για το πού θα αγωνίζεται ο Τζέιμς από την 1η Οκτωβρίου και η Μονακό ήταν το γκράντε φαβορί σε απόδοση 1,25, με τον Ολυμπιακό να ακολουθεί στο 3,50, τον Παναθηναϊκό στο 8,00 και την Παρτίζαν στο 11,00.

Μετά όμως τις τελευταίες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και την έντονη φημολογία ότι ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει με τον 33χρονο άσο, οι στοιχηματικές εταιρίες κατέβασαν τις αποδόσεις. Κίνηση που μαρτυράει αλλαγή δεδομένων…

EASY MEDIANETWORK
Close