ΠΑΟΚ ή Ολυμπιακός; Ποιον βλέπουν οι στοιχηματικές πιο κοντά στο όνειρο του τελικού του Conference League

ΠΑΟΚ ή Ολυμπιακός: Ποιον βλέπουν οι στοιχηματικές να περνάει στα ημιτελικά, μετά τα χθεσινά ματς

Φαβορί ο Ολυμπιακός, αουτσάιντερ ο ΠΑΟΚ

Ούτε χάλια, αλλά… ούτε τέλεια. Αυτός είναι ο πιο δίκαιος χαρακτηρισμός για όσα έγιναν την Πέμπτη στους πρώτους προημιτελικούς του Conference League για τις ελληνικές ομάδες.

Ο Ολυμπιακός είχε ένα ονειρώδες 3-0 απέναντι στην Φενέρ στην έδρα του, όμως έμεινε από δυνάμεις και το 3-2 ναι μεν του δίνει πλεονέκτημα πρόκρισης, όχι όμως αυτό που θα ήθελε.

Ο ΠΑΟΚ από την άλλη, δέχθηκε ένα κρύο γκολ από νωρίς στην Φλαμανδία, βρέθηκε φάτσα με το 2-0 όταν η Μπριζ κέρδισε πέναλτι λίγο πριν το τέλος, αλλά  η απόκρουση του Κοτάρσκι τον κράτησε ζωντανό στο κυνήγι της πρόκρισης.

Ραντεβού με την ιστορία

Πριν μιλήσουμε για προγνωστικά, αποδόσεις, φαβορί ας σταθούμε σε κάτι ουσιώδες. Οι δύο ελληνικές ομάδες δίνουν την Πέμπτη ραντεβού με την ιστορία τους.

Θα παίξουν δύο παιχνίδια που μπορούν να σηματοδοτήσουν την μεγαλύτερη ευρωπαϊκή επιτυχία στην ιστορία τους -καμία από τις δύο δεν έχει περάσει ποτέ σε ημιτελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Κι αυτό λέει πολλά για το άγχος, την πίεση και την δυσκολία που θα έχουν να διαχειριστούν.

Ο Ολυμπιακός θα πάει στο «Σουκρού Σαράτσογλου» να παίξει ακόμα και για τρία αποτελέσματα. Περνάει με ήττα,  περνάει με ισοπαλία, αλλά μπορεί να περάσει ακόμα και με οποιαδήποτε ήττα με ένα γκολ αν φτάσει ως την διαδικασία των πέναλτι και φανεί πιο ψύχραιμος.

Αυτό το αξιολογούν οι στοιχηματικές εταιρίες και του δίνουν ένα μικρό πλεονέκτημα. Την ώρα που η πρόκριση της Φενέρμπαχτσε προσφέρεται σε αποδόσεις διπλασιασμού, αυτή των ερυθρόλευκων δίνεται περίπου στο 1,75, αφού ο Ολυμπιακός μπορεί να προκριθεί σε πολλά διαφορετικά ενδεχόμενα.

Αουτσάιντερ ο ΠΑΟΚ

Πιο δύσκολη είναι  η κατάσταση για τον ΠΑΟΚ, που θα ψάξει ακόμα μία μεγάλη ανατροπή στην Τούμπα, μετά  από αυτή που πέτυχε πριν από μερικές εβδομάδες απέναντι στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά χρειάζεται μόνο νίκη, ει δυνατόν με δύο τέρματα και πάνω για να βρεθεί στους «4» του Conference League, κάτι που μόνο εύκολο δεν θα είναι.

Η Μπριζ δεδομένα θα έρθει στην Τούμπα με πολλές απουσίες, ωστόσο δίνεται ως φαβορί πρόκρισης με τιμές που κυμαίνονται γύρω στο 1,60, την ώρα που η πρόκριση του ΠΑΟΚ πληρώνει από 2,40 και πάνω.

Οι μπουκ δίνουν τύχη στις ελληνικές ομάδες, όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες, σε μία καλή ή κακή στιγμή κάποιου. Μακάρι το βράδυ της  Πέμπτης να μιλάμε για διπλή παρουσία του ελληνικού ποδοσφαίρου στα ημιτελικά του Conference League, που θα αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα και για έναν αδιανόητο ελληνικό «εμφύλιο» στον τελικό της OPAP Arena!

EASY MEDIANETWORK
Close