To value bet στο Αστέρας-Παναθηναϊκός (2,50)

Ώρα ντέρμπι: Τι ποσοστό δίνουν οι στοιχηματικές στον ΠΑΟ για διπλό στο Φάληρο μετά την 5άρα επί του Ατρομήτου

Εβδομάδα εθνικών έρχεται, με την Ελλάδα μάλιστα να δίνει πολύ κρίσιμα παιχνίδια για τα προκριματικά του Euro, ωστόσο κακά τα ψέματα το μυαλό όλων τρέχει ήδη στο πρώτο ντέρμπι αιωνίων για τη φετινή σεζόν.

Μετά τη διακοπή, η Super League επαναρχίζει με Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός σε ένα ιδιαιτέρως κρίσιμο παιχνίδι για την οικονομία του πρωταθλήματος, έστω κι αν δεν έχει συμπληρωθεί ακόμη το 1/3 της κανονικής περιόδου.

Ο Ολυμπιακός οδηγεί την κούρσα με 19 βαθμούς κι αν κερδίσει στο Φάληρο τον Παναθηναϊκό θα ξεφύγει στο +6 από τους πράσινους, δημιουργώντας μία αν μη τι άλλο καλή διαφορά εν όψει του δεύτερου γύρου, όπου το πρόγραμμά του θα είναι πολύ δύσκολο.

Αντίθετα, αν κερδίσει ο Παναθηναϊκός, αφενός θα πιάσει στη βαθμολογία τους ερυθρόλευκους, αφετέρου θα ανατρέψει εντελώς τα δεδομένα στην κούρσα του τίτλου, όπου αυτή τη στιγμή προσφέρεται τρίτο φαβορί στο 4,85, την ώρα που ο Ολυμπιακός έχει υποχωρήσει στο 1,85.

Στον Παναθηναϊκό ξέρουν πολύ καλά πως το συγκεκριμένο ματς μπορεί να έχει ρόλο κλειδί στο φετινό πρωτάθλημα. Ας μην ξεχνάμε ότι στα δύο πρώτα ντέρμπι της σεζόν, οι πράσινοι έχασαν από την ΑΕΚ και πήραν την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ στο 96’. Για ψυχολογικούς λόγους λοιπόν, είναι πολύ σημαντικό η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να πάρει αποτέλεσμα στο «Καραϊσκάκης».

Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι πως οι μπουκ προσφέρουν το διπλό ακόμη και σε τιμές άνω του 4,00, παρότι ο Παναθηναϊκός φέτος είναι ασφαλώς μία πολύ πιο παραγωγική ομάδα συγκριτικά με πέρυσι. Με εξαίρεση το δύσκολο 1-0 στα Γιάννινα, σε ένα ματς που ήρθε αμέσως μετά τον σκληρό αποκλεισμό από την Μπράγκα, σε όλα τα άλλα παιχνίδια οι πράσινοι κέρδισαν με χαρακτηριστική άνεση: Πέντε στο Αγρίνιο, τέσσερα στην Τρίπολη και την Κυριακή άλλη μία πεντάρα στον Ατρόμητο μέσα στη Λεωφόρο.

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο, ο Παναθηναϊκός έχει ρεκόρ 1-2-1 εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό και συνολικά 3-4-1, με μοναδική ήττα εκείνη του περασμένο Μαΐου για τα πλέι-οφ.

EASY MEDIANETWORK
Close