Ολυμπιακός στο α', Ολυμπιακός και στο β' (2,10)

Ολυμπιακός στο α', Ολυμπιακός και στο β' (2,10)

Η αγαπημένη μας Superleague συνεχίζεται αδέρφια με τέσσερα ενδιαφέροντα ματσάκια σήμερα. Τα φώτα προφανώς πέφτουν στη Λεωφόρο, ο Ουρουγουανός όμως θα ασχοληθεί με το… πολλά με λίγα παιχνίδι του Φαλήρου. Ναι, μπορεί ο Ολυμπιακός να προσφέρεται στο… 1 και τίποτα αλλά και πάλι μπορεί να βγει “ψωμάκι”.

Ο Ιωνικός βέβαια έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στο ξεκίνημα της σεζόν. Μόνο ως νεοφώτιστος δεν συμπεριφέρεται, ενώ βρίσκεται και σε καλό φεγγάρι. Κάκιστη ωστόσο η συγκυρία για τους Νικαιώτες ότι ο πρωταθλητής έρχεται από μία άσχημη ευρωπαϊκή ήττα.

Με δεδομένο δε ότι ακολουθεί και η διακοπή του πρωταθλήματος, ο Μαρτίνς θα πάει λογικά στο αποψινό ματς με όλα τα βαριά χαρτιά του. Και γνωρίζοντας βεβαίως την γκέλα της ΑΕΚ, ούτε που θα σκεφτεί να υποτιμήσει κι εκείνος τον αντίπαλό του, θέλοντας να ξεφύγει στο +3.

Μπορεί λοιπόν όπως προαναφέραμε να δίνει ψίχουλα η νίκη των Πειραιωτών, αλλά το πιθανότατο ενδεχόμενο να βγει νικητής ο Ολυμπιακός και στα δύο ημίχρονα, προσφέρεται στο διόλου ευκαταφρόνητο 2,10 στη Novibet.

EASY MEDIANETWORK
Close