Ολυμπιακός - Άρης: Η τρελή απόδοση του διπλού στο ματς της 2ης αγωνιστικής των Play Off

Ολυμπιακός - Άρης: Η τρελή απόδοση του διπλού στο ματς της 2ης αγωνιστικής των Play Off

Ο Ολυμπιακός επικράτησε, όπως αναμένονταν, του Βόλου στο Πανθεσσαλικό και σε συνδυασμό με την ισοπαλία στο αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό μείωσε τη διαφορά του στο -3 από την κορυφή της βαθμολογίας.

Μετά τη διακοπή για τις εθνικές, οι ερυθρόλευκοι φιλοξενούν στο “Καραϊσκάκης” τον Άρη και έχουν την ευκαιρία να ξεκινήσουν τα πλέι οφ με 2/2 νίκες, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι η κλήρωση τους έκατσε κουτί. Με δεδομένο ότι την ίδια αγωνιστική η ΑΕΚ παίζει στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ, δεν αποκλείεται στις 2 Απριλίου, η ομάδα του Μίτσελ να έχει καβαλήσει στην κατάταξη την Ένωση, που πριν την έναρξη των πλέι οφ φάνταζε το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο.

Από την άλλη, ο Άρης ξεκίνησε τη διαδικασία με ήττα, στο ντέρμπι της πόλης με τον ΠΑΟΚ. Στο πρώτο ημίχρονο οι κίτρινοι είχαν τον έλεγχο και τη δυνατότητα να καθαρίσουν το παιχνίδι. Στην επανάληψη ωστόσο, τα δεδομένα άλλαξαν σημαντικά και ο Δικέφαλος του Βορρά έφτασε στην ανατροπή.

Για τον Άρη, αντικειμενικός στόχος είναι η πέμπτη θέση, η οποία θα δώσει εισιτήριο για τα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ, αφού στον τελικό του κυπέλλου θα βρεθούν δύο ομάδες της πρώτης τετράδας. Υπενθυμίζεται, ότι ο ΠΑΟΚ έχει ήδη καθαρίσει την πρόκριση μετά το 5-1 στη Λαμία και ο άλλος ημιτελικός είναι το Ολυμπιακός – ΑΕΚ με την Ένωση να έχει κερδίσει 3-0 στο πρώτο ματς.

Το σύνολο του Τόλη Τερζή βρίσκεται στο +1 από το Βόλο και δεν αποκλείεται η μάχη για την πέμπτη θέση να κριθεί στα δύο μεταξύ τους ματς. Βέβαια, όποια από τις δύο ομάδες καταφέρει να κάνει τη ζημιά σε κάποιον από το Big4, τότε θα αποκτήσει πολύ σημαντικό προβάδισμα.

Οι στοιχηματικές εταιρίες πάντως, με τις αποδόσεις που δίνουν στο Ολυμπιακός – Αρης, ουσιαστικά προεξοφλούν ότι οι Πειραιώτες θα κερδίσουν τους Θεσσαλονικείς. Ο άσος δεν ξεπερνάει το 1.30, ενώ το διπλό έχει ανοίξει στο… τρελό 12.50! Δηλαδή αν βάλεις δέκα ευρώ στη νίκη του Αρη και οι κίτρινοι κάνουν την έκπληξη θα μπουν στο λογαριασμό στου 125 ευρώ.

Φυσικά, θα πρέπει να έχουμε υπόψιν μας, ότι ο Άρης έχει να κερδίσει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό από το 2002. Από τότε το αήττητο των ερυθρόλευκων, όταν υποδέχονται τον Άρη έχει φτάσει στα 20 παιχνίδια. Συνολικά, το ρεκόρ του Ολυμπιακού εντός έδρας με τους κίτρινους είναι 46-11-5 σε 62 αγώνες!

Επίσης, μην ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός ήταν αήττητος 20 σερί ματς απέναντι στον Άρη, ανεξαρτήτως έδρας, μέχρι το περσινό 2-1 στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Με το ίδιο σκορ είχε κερδίσει ο Άρης και τον περασμένο Σεπτέμβριο στην πρώτη φετινή συνάντηση των δύο ομάδων, ωστόσο η ομάδα του Μίτσελ απάντησε, επικρατώντας με 1-0 στο Φάληρο, τον Ιανουάριο.

Μέσα στον ίδιο μήνα, ο Ολυμπιακός κέρδισε άλλες δύο φορές τον Άρη με 1-0, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet και τον απέκλεισε από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Εν ολίγοις, ο Ολυμπιακός έχει φέτος τρεις νίκες επί του Άρη, έναντι μίας των κίτρινων.

EASY MEDIANETWORK
Close