Ολα δείχνουν ισοπαλία (2,90)

Ολα δείχνουν ισοπαλία (2,90)

Βραζιλία και Ισπανία διεκδικούν στον τελικό (7/8 – 14:30) του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού τουρνουά το χρυσό μετάλλιο. Οι μπουκ θεωρούν ελαφρύ φαβορί τους Βραζιλιάνους, στην πραγματικότητα πάντως έχουμε να κάνουμε με δύο ισοδύναμες ομάδες.

Η Σελεσάο έχει αστέρια όπως ο Ρισάρλισον (Εβερτον), ο Κούνια (Χέρτα), ο Μαρτινέλι (Αρσεναλ), ο Κλαουντίνιο (Μπραγκαντίνο) και ο Μπρούνο Γκιμαράες (Λυών). Αρχηγός της είναι ο 38χρονος Ντάνι Αλβες, ενώ οι άλλοι δύο παίκτες άνω των 23 ετών, που βρίσκονται στην αποστολή της, είναι ο στόπερ της Σεβίλλης, Ντιέγκο Κάρλος και ο γκολκίπερ της Ατλέτικο Παραναένσε, Σάντος.

Στην Φούρια Ρόχα ξεχωρίζουν ασφαλώς παίκτες, που ήταν και στην ομάδα του Λουίς Ενρίκε στο πρόσφατο Euro, όπως ο Ουνάι Σιμόν (Μπιλμπάο), ο Ερικ Γκαρσία (Μπαρτσελόνα), ο Πάου Τόρες (Βιγιαρεάλ), ο Πέδρι (Μπαρτσελόνα), ο Μικέλ Οϊαρθάμπαλ (Σοσιεδάδ) και ο Ντάνι Ολμο (Λειψία). Επίσης, στην αποστολή υπάρχουν παίκτες όπως ο Θεμπάγιος (Ρεάλ), ο Ασένσιο (Ρεάλ) και ο Μπράιν Χιλ (Τότεναμ)!

Η Βραζιλία προκρίθηκε από τον όμιλο με ρεκόρ 2-1-0. Στα προημιτελικά απέκλεισε οριακά με 1-0 την Αίγυπτο και στα ημιτελικά πέρασε στα πέναλτι το Μεξικό αφού τα 120 λεπτά ολοκληρώθηκαν χωρίς γκολ.

Η Ισπανία από την πλευρά της σε πέντε ματς στο Ολυμπιακό τουρνουά έχει φέρει τέσσερις ισοπαλίες! Πέρασε από τον όμιλο με ρεκόρ 1-2-0 και στα νοκ άουτ απέκλεισε στην παράταση τόσο την Ακτή Ελεφαντοστού όσο και την Ιαπωνία.

Με βάση τη συμπεριφορά τους μέχρι στιγμής, η ισοπαλία και στον τελικό, που θα κρίνει το χρυσό μετάλλιο μοιάζει το πιο πιθανό σενάριο. Στο 2,90 στη Bwin το Χ.

EASY MEDIANETWORK
Close