Οι αποδόσεις άλλαξαν: Το νο1 φαβορί για την κατάκτηση του Κυπέλλου μετά πρώτα τα ματς στο γύρο των 16

Οι αποδόσεις άλλαξαν: Το νο1 φαβορί για την κατάκτηση του Κυπέλλου μετά πρώτα τα ματς στο γύρο των 16

Η ΑΕΚ παραμένει το πρώτο φαβορί για το φετινό Κύπελλο Ελλάδας με απόσταση αναπνοής από τον ΠΑΟΚ

Το Κύπελλο είναι μία διαφορετική διοργάνωση. Είναι μία διοργάνωση που αρκούν μερικές στοχευμένες καλές βραδιές για να σε στείλουν μακριά. Είναι μία διοργάνωση που αρκούν μερικές βατές κληρώσεις για να σε βοηθήσουν να αποφύγεις τους σκοπέλους και να προχωρήσεις πολύ. Δεν είναι σαν το πρωτάθλημα, όπου όλοι παίζουν με όλους και δύσκολα μπορείς να… κρυφτείς.

Το Κύπελλο είναι η ελπίδα και των πιο μικρών για μία ιστορική διάκριση και ένας πιο ρεαλιστικός προς μία ευρωπαϊκή έξοδο. Οι στοιχηματικές εταιρίες το γνωρίζουν πολύ καλά, γι’ αυτό και οι αποδόσεις είναι αρκετά διαφορετικές από αυτές για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μετά τους πρώτους αγώνες για την φάση των «16», οι αποδόσεις άλλαξαν ελαφρώς κι αυτό γιατί η εντός έδρας ισοπαλία της ΑΕΚ με τον Άρη έκανε λίγο πιο θολό το τοπίο για την ομάδα που θα περάσει στα προημιτελικά.

Εστιάζουμε σε αυτό το ζευγάρι, διότι έχει τον πιο βατό δρόμο μέχρι το τελικό. Η Ένωση παιζόταν και παίζεται ακόμα ως πρώτο φαβορί, όμως οι αποδόσεις της ανέβηκαν από το 3,50 έως το 4,50.

Μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα πρέπει να κερδίσει στον επαναληπτικό του «Κλεάνθης Βικελίδης» ή να περάσει με ισοπαλία στα πέναλτι, απέναντι σε έναν Άρη (δίνεται ως 5ο φαβορί με απόδοση από 12,00 έως 15,00) που βλέπει μία ιστορική ευκαιρία για ένα τρόπαιο.

Όποιος από τους δύο προκριθεί θα έχει στο ταμπλό του ως τον τελικό τις εξής ομάδες (ΟΦΗ, Κηφισιά, Παναιτωλικό, Λαμία, Καλλιθέα, Λεβαδειακό, Καρδίτσα, Νίκη Βόλου, Αιολικό), κάτι που σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποιο άλλο θηρίο που να φοβίζει.

Δεύτερο φαβορί δίνεται ο ΠΑΟΚ, ο οποίος στα προημιτελικά θα αγωνιστεί με τον Πανσερραϊκό, ενώ στα ημιτελικά (αν προκριθεί) θα παίξει με τον νικητή του ζευγαριού Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, που στους «8» θα κονταροχτυπηθεί κατά πάσα πιθανότητα με τον Ατρόμητο.

Οι στοιχηματικές εκτιμούν ότι ο Ολυμπιακός έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα (1,70 έναντι 2,18) απέναντι στον Παναθηναϊκός στον επαναληπτικό της Τετάρτης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα και εκτιμούν ότι η ΑΕΚ έχει ακόμα το προβάδισμα πρόκρισης απέναντι στον Άρη (1,60 έναντι 2,35) στην ρεβάνς του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Όποιος έχει τις κατάλληλες εμπνεύσεις, η πιο καλή ώρα για να επενδύσεις πάνω σε αυτές είναι τώρα…

EASY MEDIANETWORK
Close