Οι 3 αλλαγές του Γιοβάνοβιτς αρκούν…

Οι 3 αλλαγές του Γιοβάνοβιτς αρκούν…

Ακόμα και όποιος δεν ασχολείται συστηματικά με τα της Superleague, μπορεί παρακολουθώντας 10 λεπτά του εφετινού Παναθηναϊκού να καταλάβει ότι δεν έχει την παραμικρή σχέση με την περυσινή ομάδα.

Παρά το στραβοπάτημα στους Ζωσιμάδες η ομάδα του Γιοβάνοβιτς δείχνει ότι διαθέτει επιτέλους τους παίκτες με προσωπικότητα που μπορούν να την πάρουν από το χέρι και να αλλάξουν τη ροή ενός παιχνιδιού. Τι χρειάζεται για να έρθει η υπέρβαση;

Να δέσουν οι νέοι με τους παλιούς και να βοηθήσει κι ο Γιοβάνοβιτς τους παίκτες του με τις επιλογές του. Και όπως όλα δείχνουν αυτό θα κάνει στο Κλεάνθης Βικελίδης. Όλα τα ρεπορτάζ συμφωνούν ότι ο Σέρβος προπονητής ενόψει του παιχνιδιού με τον Άρη ετοιμάζει τρεις αλλαγές. Αλεξανδρόπουλος, Πούγγουρας και Χατζηγιοβάνης αναμένεται να πάρουν φανέλα βασικού, κάνοντας πιο ορθολογικό το σχήμα του τριφυλλιού.

Ο Αλεξανδρόπουλος θα δώσει ταχύτητα στη μεσαία γραμμή, ο Χατζηγιοβάνης πλαγιοκοπήσεις που δεν έκανε σε δυο ματς το φάντασμα του Αϊτόρ και ο Πούγγουρας αν όχι σιγουριά στα μετόπισθεν, σίγουρα λιγότερες γκέλες από τον εμφανώς ανέτοιμο Σάρλια. Απέναντι στον Άρη που παίζει υπό πίεση και δεν πείθει, με τον Άκη Μάντζιο να γνωρίζει ότι σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος θα αποτελέσει παρελθόν, ο Παναθηναϊκός έχει μια μεγάλη ευκαιρία.

Το διπλό δεν θα είναι εύκολο, αλλά σε ένα ματς που επιτέλους κατεβαίνει με ορθολογική ενδεκάδα και τον Βιτάλ αφηνιασμένο η αξία του 3,55 στη Stoiximan αξίζει και με το παραπάνω. Για μικρότερο ρίσκο και το 2DNB στο 2,30 δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

EASY MEDIANETWORK
Close