Ο παίκτης κλειδί των Ελβετών (3,00)

Ο παίκτης κλειδί των Ελβετών (3,00)

Η Ελβετία πραγματοποιεί την κορυφαία πορεία της ιστορίας της σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, έχοντας ήδη κάνει τη μεγαλύτερη έκπληξη της διοργάνωσης πετώντας εκτός το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση, Γαλλία. Με την όρεξη πλέον να έχει ανοίξει για τα καλά θα επιχειρήσει τώρα να αποκλείσει ακόμη ένα βαρύ χαρτί του Euro, την Ισπανία.

Πρώτος σκόρερ των Ελβετών στο τουρνουά είναι ο Χάρις Σεφέροβιτς με τρία γκολ. Σε παίκτης κλειδί ωστόσο έχει εξελιχθεί ανέλπιστα ο Στίβεν Τσούμπερ.

Ο άσος της Αϊντραχτ Φρ. ξεκίνησε ως αναπληρωματικός και δεν έπαιξε ούτε λεπτό στο πρώτο παιχνίδι με την Ουαλία. Στη συνέχεια όμως έκανε τη διαφορά για την ομάδα του Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς, μοιράζοντας τέσσερις ασίστ. Ειδικά στο παιχνίδι με τη Γαλλία εξέθεσε τον Παβάρ και κέρδισε μάλιστα πέναλτι από τον Γάλλο μπακ της Μπάγερν.

Στα 197 λεπτά που έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής, ο Τσούμπερ έχει επιχειρήσει πέντε τελικές, εκ των οποίων οι τρεις στο στόχο. Το ενδεχόμενο να βρει μία τελική στο στόχο κόντρα στην ευάλωτη ισπανική άμυνα προσφέρεται στο 3,00 στη Stoiximan.

EASY MEDIANETWORK
Close