Ο παικταράς της Παρί που αλλάζει τα δεδομένα στο Μόναχο

Νέα ομάδα Εμπαπέ: Το απόλυτο μπαμ της χρονιάς...

Το μεγαλύτερο μεταγραφικό σίριαλ του καλοκαιριού είναι αδιαμφισβήτητα αυτό του Κιλιάν Εμπαπέ. Ο κορυφαίος παίκτης αυτή τη στιγμή στον κόσμο, έχει ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2024, αφού επιθυμία του είναι να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Παρί λοιπόν, ψάχνει τρόπο να πωλήσει από φέτος τον Εμπαμπέ, για να μην τον χάσει ελεύθερο του χρόνου τον Ιούλιο. Ο 24χρονος άσος, που έχει αγωνιστεί έξι σεζόν στον παριζιάνικο σύλλογο και έχει γράψει εντυπωσιακά νούμερα (212 γκολ, 98 ασίστ) σε σύνολο 260 αγώνων, κοστολογείται από τους πρωταθλητές Γαλλίας στα 250 εκατομμύρια ευρώ!

Η Ρεάλ φυσικά δεν έχει τη δυνατότητα να δώσει αυτό το ποσό για να τον αποκτήσει άμεσα και εκ των πραγμάτων θα προτιμήσει να τον υπογράψει ελεύθερο του χρόνου.

Και κάπου εδώ άρχισαν να εμπλέκονται οι Σαουδάραβες. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που κυκλοφορούν στον διεθνή Τύπο, η Αλ Χιλάλ προσφέρει 300 εκατομμύρια ευρώ στην Παρί για να αποκτήσει τον Εμπαπέ κι ένα αστρονομικό ετήσιο συμβόλαιο στον παίκτη, με εγγυημένες απολαβές στα 200 εκατομμύρια ευρώ, χώρια τα μπόνους και τις διαφημίσεις από τους χορηγούς!

Ο Εμπαπέ βέβαια βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας του και στην παρούσα φάση ούτε που θέλει να συζητάει το ενδεχόμενο να φύγει από την κεντρική σκηνή και να πάει να παίξει στη Σαουδική Αραβία. Έτσι λοιπόν, η Παρί τον έθεσε προς το παρόν εκτός ομάδας, μέχρι να βρεθεί μία λύση, που θα ικανοποιεί και τις δύο πλευρές.

Ο 24χρονος σταρ λοιπόν, επέστρεψε άρον άρον στη Γαλλία, εγκαταλείποντας τους συμπαίκτες του και τον Λουίς Ενρίκε, που βρίσκονται σε προπονητικό τουρ στην Ασία.

Η Αλ Χιλάλ φαίνεται πως συνεχίζει τις προσπάθειες, προκειμένου να πείσει τον Εμπαπέ, ενώ στην Αγγλία γράφεται, πως στο παιχνίδι της απόκτησής του προσπαθεί να μπει και η Λίβερπουλ.

Οι Reds φαίνεται πως εξετάζουν την περίπτωση να δανειστούν από την Παρί για έναν χρόνο τον Εμπαπέ, πριν ο παίκτης εκπληρώσει την επιθυμία του και πάει να παίξει στη Ρεάλ. Βέβαια, αυτό το σενάριο μοιάζει υπερβολικά τραβηγμένο, αφού θεωρείται απίθανο η Λίβερπουλ να καλύψει οικονομικά τις απαιτήσεις της Παρί για να αποκτήσει έναν παίκτη με δανεισμό, ξέροντας ότι θα τον χάσει το καλοκαίρι.

Παρότι το σίριαλ αναμένεται να έχει πολλά επεισόδια ακόμη, οι μπουκ θεωρούν ότι η Ρεάλ είναι το πρώτο φαβορί, για να είναι η επόμενη ομάδα του Κιλιάν Εμπαπέ, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, σε απόδοση 1,66. Ακολουθεί στο 2,10 το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του σε οποιαδήποτε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, ενώ η πιθανότητα να ντυθεί στα κόκκινα της Λίβερπουλ τιμάται στο 34,00!

Αναλυτικά οι αποδόσεις για το πού θα αγωνίζεται ο Εμπαπέ τη νέα αγωνιστική περίοδο
Ρεάλ 1,66
Οποιαδήποτε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας 2,10
Μάντσεστερ Σίτι 26,00
Οποιαδήποτε ομάδα της Ιταλίας 26,00
Μπάγερν 34,00
Λίβερπουλ 34,00
Νιούκαστλ 34,00

EASY MEDIANETWORK
Close