Μια σκέψη τρελή στο 13,50!

Μια σκέψη τρελή στο 13,50!

Η κλεψύδρα για το φινάλε της δράσης στην Ελλάδα σιγά σιγά αδειάζει και ο Ουρουγουανός συνεχίζει να ασχολείται με μέρη που σε πολλούς μπορεί να μοιάζουν… κακοτράχαλα που λένε και στο χωριό του, αλλά αρκετές φορές κρύβουν ευκαιρίες.

Μία τέτοια ενδεχομένως να έχουμε και στις Σέρρες. Πανσερραϊκός εναντίον Ολυμπιακό Βόλου. Μία ομάδα που θεωρητικά θέλει πάση θυσία το τρίποντο για να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της προνομιούχου δυάδας που οδηγεί στην άνοδο, τη στιγμή που οι Θεσσαλοί είναι αρκετά άνετοι με το +8 από την επικίνδυνη ζώνη, πέντε “στροφές” (τέσσερις κανονικά, αλλά χρωστάνε παιχνίδι) πριν το φινάλε.

Κάπως έτσι, θα μπορούσε να δικαιολογηθεί το 1,20+ που βρίσκουμε στον άσο, αν και πάλι μοιάζει υπέρ το δέον υπερβολικό. Ναι, όλα αυτά θα ίσχυαν λοιπόν, αν δεν είχαμε τις μεσοβδόμαδες εξελίξεις. Τη συμφωνία που προέκυψε στο συμβούλιο της Λίγκας για αναδιάρθρωση της SL 2 με τη Football League. Τι σημαίνει αυτό; Πως οι οχτώ πρώτοι κάθε ομίλου της FL, θα συμμετάσχουν ό,τι και να γίνει στη νεοσύστατη δεύτερη κατηγορία.

Κι αναρωτιέμαι εγώ ο τρελός, για ποιο λόγο να πάει ο Πανσερραϊκός ή όποια άλλη ομάδα είχε στόχους ανόδου, και να “σκοτωθεί” σε αυτό το παιχνίδι; Εντάξει, κι ο Ολυμπιακός δεν “καίγεται” για κάτι, αλλά μία τρελίτσα δεν την αξίζει αυτό το 13,50 του διπλού στη Stoiximan; Κι αν δεν είσαι για τέτοια ρίσκα παίκτη μου, το 4,05 του Χ2 μοιάζει επίσης με λουκουμάκι για τον πρωινό ελληνικό καφέ…

EASY MEDIANETWORK
Close