Μετά το μεγάλο διπλό του ΠΑΟ: Πόσο δίνει πλέον η πρόκριση του ΠΑΟΚ με ανατροπή στη Λεωφόρο

Μετά το μεγάλο διπλό του ΠΑΟ: Πόσο δίνει πλέον η πρόκριση του ΠΑΟΚ με ανατροπή στη Λεωφόρο

Οι μπουκ θεωρούν πια τον Παναθηναϊκό ως απόλυτο φαβορί για πρόκριση στον τελικό

Ο Παναθηναϊκός «άλωσε» την Τούμπα στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και πλέον έγινε το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στον τελικό.

Ωστόσο, τίποτα δεν τελείωσε. Υπάρχει και ο επαναληπτικός της Τετάρτης, όπου το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δούμε εντελώς διαφορετικές συνθήκες.

Κι αυτό το λαμβάνουν υπόψη όλες οι στοιχηματικές εταιρίες που έβγαλαν ήδη τις πρώτες αποδόσεις τους.

Μέχρι την επόμενη Τετάρτη υπάρχουν ημερολογιακά έξι ημέρες, αλλά αν μιλάμε για ελληνικό ποδόσφαιρο, αυτό το χρονικό διάστημα μεταφράζεται ως μία… αιωνιότητα, αφού οι συνθήκες μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Πολλά τα ερωτηματικά…

Άραγε θα γίνει κανονικά το ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ ή θα έχουμε αναβολή. Θα πάει μόνο ο ΠΑΟΚ ξεκούραστος στον επαναληπτικό ή μήπως θα έχουμε αναβολή ολόκληρης της αγωνιστικής;

Με πόσες αγωνιστικές θα τιμωρηθούν ο Τάισον και ο Μπακασέτας; Με μία ή με τρεις; Θα εκτίσουν αυτό το Σαββατοκύριακο ή θα χάσουν την ρεβάνς; Θα είναι 100% έτοιμος ο Γιάννης Κωνστατέλιας ή μήπως το πρόβλημα υγείας του είναι τέτοιο που θα του στερήσει και τον επαναληπτικό;

Πολλά τα ερωτήματα, στα οποία κανείς δεν μπορεί να δώσει ακόμα απάντηση.

Λίγα τα δεδομένα…

Τα δεδομένα που φαντάζουν σίγουρα είναι πολύ μετρημένα. Σίγουρο, ας πούμε, είναι ότι η Λεωφόρος Αλεξάνδρας θα είναι κατάμεστη και θα κοχλάζει από παλμό. Ο κόσμος του «τριφυλλιού» έχει ζεσταθεί πολύ από τις πρόσφατες επιτυχίες και είναι σίγουρο ότι θα δημιουργήσει καυτή ατμόσφαιρα.

Σίγουρο επίσης είναι ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα του και όχι εναλλακτική σύνθεση, κάτι που συνέβη στον πρώτο αγώνα, όπου ήθελε να δώσει ανάσες σε πολλούς βασικούς του.

Σίγουρο είναι ότι πλέον ο Παναθηναϊκός θα παίξει για δύο αποτελέσματα, ενώ ο ΠΑΟΚ μόνο για ένα. Και με δεδομένο ότι πλέον δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, τότε οποιαδήποτε νίκη του Δικέφαλου με ένα γκολ, οδηγεί τον επαναληπτικό σε παράταση.

Μπορεί η ομάδα του Λουτσέσκου να γυρίσει από μία τέτοια κατάσταση και να πάρει την πρόκριση στον τελικό; Αυτή τη στιγμή οι μπουκ θεωρούν ότι αυτό το ενδεχόμενο είναι εξαιρετικά δύσκολο και το δίνουν σε πολύ υψηλές τιμές αουτσάιντερ!

Η πρόκριση του ΠΑΟΚ στον τελικό πληρώνει πάνω από 4.00, κάτι που δείχνει και τον μεγάλο της βαθμό δυσκολίας, όμως στο ποδόσφαιρο όλα είναι ανοιχτά μέχρι το τελευταίο σφύριγμα…

EASY MEDIANETWORK
Close