Τούμπα όλα: Αυτό είναι πλέον το φαβορί των στοιχηματικών για το πρωτάθλημα μετά την ήττα της ΑΕΚ στην Αγιά Σοφιά

Μετά τις νίκες των BIG-4: Αυτός είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο

Η 11η αγωνιστική ολοκληρώθηκε την Κυριακή με τους τέσσερις διεκδικητές του τίτλου να συνεχίζουν με νίκες. Το χορό άνοιξε ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας με 2-1 του Παναιτωλικού στην Τούμπα. Ακολούθησε το 3-0 της ΑΕΚ επί της Λαμίας στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη σκυτάλη πήραν οι δύο αιώνιοι κάνοντας εκτός έδρας νίκες απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης ο Ολυμπιακός και στην Κηφισιά ο Παναθηναϊκός.

Η βαθμολογία λοιπόν παρέμεινε αναλλοίωτη. Αυτό που άλλαξε όμως είναι οι αποδόσεις κατάκτησης, αν και είναι αλήθεια, ότι πολλοί μπουκ κρατούν ακόμη στάση αναμονής για να δουν τι κινήσεις θα κάνει ο Ολυμπιακός μετά την απόρριψη της έφεσής του από το δευτεροβάθμιο όργανο της ΕΠΟ.

Οι ερυθρόλευκοι προανήγγειλαν ότι θα καταφύγουν στο CAS για να δικαιωθούν. Οι Πειραιώτες θα επιδιώξουν να ανατρέψουν την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής, σύμφωνα με την οποία ο Παναθηναϊκός κέρδισε το ντέρμπι με 3-0 και ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και αφαίρεση ενός βαθμού από το τρέχον πρωτάθλημα για τον τραυματισμό του Χουάνκαρ.

Αρκετές στοιχηματικές λοιπόν, περιμένουν να τελεσιδικήσει η υπόθεση και δεν βγάζουν αποδόσεις για την κατάκτηση του τίτλου. Υπάρχουν όμως και άλλες, όπως η Novibet που δίνει κανονικά αυτή τη στιγμή την επιλογή να στοιχηματίσεις στον νικητή της φετινής Super League. Σημειώνεται, ότι οι αποδόσεις της Novibet είναι οι πρώτες μετά την τιμωρία του Ολυμπιακού και την κατακύρωση του αγώνα υπέρ των πράσινων.

Σύμφωνα με αυτές, ο Παναθηναϊκός είναι πλέον το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο 2.50, ενώ πριν το ντέρμπι στο “Καραϊσκάκης” έδινε 4.00. Ακολουθεί στη δεύτερη θέση η ΑΕΚ στο 3.00 και ο Ολυμπιακός από εκεί που ήταν πρώτο φαβορί έχει πια υποχωρήσει στην τρίτη θέση στο 4.00. Σημαντική μεταβολή παρουσιάζει και η απόδοση του ΠΑΟΚ, που προσφέρονταν σε διψήφιες τιμές ακόμη και στο 17.00, όμως μετά το μεγάλο διπλό στο Φάληρο επί του Ολυμπιακού, έχει υποχωρήσει στο 9.00

 

EASY MEDIANETWORK
Close