Με Ρονάλντο ή χωρίς, από 2,60 ως 3,70

Με Ρονάλντο ή χωρίς, από 2,60 ως 3,70

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιστρέφει στο «Ολντ Τράφορντ», στο γήπεδο όπου δοξάστηκε από το 2003 ως το 2009, πριν αφήσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο CR7 πραγματώνει την επάνοδό του στην Premier League και αυτή η επιστροφή του δεν είναι απίθανο να συνοδευτεί με γκολ.

Φυσικά το να σκοράρει anytime δεν πληρώνει πάνω από 1,50 και ασφαλώς δεν υπάρχει καμία αξία, ενώ δεν είναι καν δεδομένο το ότι θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα. Επειδή όμως θέλουμε να σκεπτόμαστε… πονηρά, ο έτερος δρόμος προς το ταμείο είναι ο καταλογισμός πέναλτι.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ούτως ή άλλως είναι ομάδα που κερδίζει αρκετά πέναλτι στους αγώνες της, ιδιαίτερα στους εντός έδρας, με τον Μπρούνο Φερνάντες να είναι αυτός που τα εκτελεί. Θα πιέσει από την αρχή την αδύναμη άμυνα της Νιούκαστλ και αυτό ίσως μας δώσει την προσδοκώμενη απόδοση μέσω της… προσφυγής στην «άσπρη βούλα».

Ο απλός καταλογισμός πέναλτι πληρώνει 2,60 ενώ αν το κερδίσει η Γιουνάιτεντ και το αξιοποιήσει, αυτή η απόδοση θα ανέβει στο 3,70. Αξίζουν και οι δύο αποδόσεις το ρίσκο τους!

EASY MEDIANETWORK
Close