Με φτερά από τη μεταγραφή του στην Μπάρτσα

Με φτερά από τη μεταγραφή του στην Μπάρτσα

Πρακτικά αδιάφορο το Βόρεια Μακεδονία – Ολλανδία. Οι Οράνιε έχουν εξασφαλίσει την πρώτη θέση, από την άλλη η παρέα του Πάντεφ δεν τρέφει υπαρκτές ελπίδες πρόκρισης, ούτε καν ως μία εκ των τεσσάρων καλύτερων τρίτων.

Όλα δείχνουν λοιπόν ότι θα δούμε ανοιχτό και ελεύθερο ματς με αρκετά γκολ, κάτι που αναμένεται να βοηθήσει το επιθετικό ταλέντο των Ολλανδών και δη του ηγέτη τους, Μέμφις Ντεπάι. Ο Ντε Μπουρ τον πιστεύει πολύ και αναμένεται να τον ξεκινήσει κανονικά απόψε, παρότι απόψε δεν διακυβεύεται κάτι σημαντικό για τους Ολλανδούς.

Στα πρώτα δύο ματς του ομίλου, έκλεψε την παράσταση ο Ντάμφρις, ο οποίος μάλιστα αναδείχθηκε MVP τόσο κόντρα στην Ουκρανία, όσο και απέναντι στην Αυστρία. Τώρα, μάλλον ήρθε η σειρά του Ντεπάι, να λάμψει για την Ολλανδία, παίρνοντας και έξτρα ώθηση από τη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα, η οποία επισημοποιήθηκε την Κυριακή (20/6).

Το anytime του Ντεπάι, ο οποίος εκτελεί τα πέναλτι και έχει 27 γκολ σε 66 διεθνείς συμμετοχές με την εθνική του προσφέρεται οριακά πάνω από το 2,00.

EASY MEDIANETWORK
Close