Με φόρα και στο Γουίμπλεντον η Σάκκαρη (2,25)

Με φόρα και στο Γουίμπλεντον η Σάκκαρη (2,25)

Η Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησε εντυπωσιακά τις υποχρεώσεις της στο Γουίμπλεντον και στο πρώτο της παιχνίδι φέτος στο γρασίδι, κέρδισε με συνοπτικές διαδικασίες 6-1, 6-1 σε 51 λεπτά την Ολλανδή, Αράντσα Ρους, έχοντας 19 winners και επτά άσους.

Η Μαρία παίζει φέτος το καλύτερο τένις της ζωής της, έχει σκαρφαλώσει στο Νο. 18 της παγκόσμιας κατάταξης, προέρχεται από τον πρώτο ημιτελικό της καριέρας της σε Γκραν Σλαμ (Ρολάντ Γκαρός) και έχει φτάσει στον ημιτελικό σε ακόμη τρία τουρνουά (Αμπου Ντάμπι, Μελβούρνη, Μαϊάμι).

Γενικά, με την παρουσία της αποδεικνύει μέρα με την ημέρα πως τη χωρίζουν μικρές λεπτομέρειες από την κατάκτηση μίας μεγάλης διοργάνωσης.

Στον δεύτερο γύρο, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα αντιμετωπίσει την 28χρονη Σέλμπι Ρότζερς, η οποία απέκλεισε με 2-1 σετ τη Σαμάνθα Στόσουρ. Η Ρότζερς είναι Νο. 46 στην παγκόσμια κατάταξη και τον Απρίλιο είχε φτάσει στην κορυφαία θέση της καριέρας της (43). Φέτος έχει ρεκόρ 17-14 και αναμένεται να είναι πιο δύσκολο εμπόδιο για τη Σάκκαρη συγκριτικά με τη Ρους.

Η Σάκκαρη πάντως αν παίξει στα γνωστά της στάνταρ δεν θα έχει πρόβλημα να επικρατήσει στα δύο σετ. Η νίκη της προσφέρεται σε τιμές κάτω του 1,40. Ωστόσο, σε κόμπο με το under 21,5 games ανεβαίνει στο πολύ ενδιαφέρον 2,25 στη Novibet.

EASY MEDIANETWORK
Close