Μαβς-Κλίπερς: Στο 2,32 ψήνεται να το παίξει «κόντρα» μέχρι και ο Καουάι Λέοναρντ!

Μαβς-Κλίπερς: Στο 2,32 ψήνεται να το παίξει «κόντρα» μέχρι και ο Καουάι Λέοναρντ!

Είναι, κατά πάσα πιθανότητα, η πιο ενδιαφέρουσα σειρά του πρώτου γύρου των playoffs του ΝΒΑ: οι Κλίπερς έκαναν τα πάντα στην regular season προκειμένου ν’ αποφύγουν μέχρι τους τελικούς της Δύσης (αν κι εφόσον φτάσουν) τους Λέικερς.

Αυτή τους η τακτική τους έφερε στην 4η θέση της κανονικής διάρκειας και στο round 1 απέναντί τους βρέθηκαν οι Μάβερικς, με το πλεονέκτημα να βρίσκεται στην ομάδα τους Λος Άντζελες. Στα πρώτα δύο παιχνίδια στην Πόλη των Αγγέλων, όμως, ο εξωγήινος Ντότσιτς «έγραψε» το 0-2 μόνος του σχεδόν, για ν’ απαντήσει η ομάδα του Τάιρον Λου στο game 3 και να μειώσει στο 1-2.

Τα ξημερώματα (04.30) της Δευτέρας το Ντάλας υποδέχεται εκ νέου την παρέα του Καουάι Λέοναρντ και του Πολ Τζορτζ, με τους φιλοξενούμενους να δίνονται από όλες τις εταιρίες ως το φαβορί- και δικαίως, μιας και φαίνεται αυτή την στιγμή να έχουν τον αλλά και την ψυχολογία πως απέφυγαν το καταδικαστικό εις βάρος τους 3-0.

Επομένως, Κλίπερς ε; Καθίστε ρε παιδιά, το outsidersbet είμαστε, τι φαβορί; Ντάλας!

Ο Πορζίνγκις πολύ δύσκολα θα είναι ξανά τόσο… άθλιος όσο στο προηγούμενο ματς, ενώ και ο coach Καρλάιλ θα κάνει καλύτερη διαχείριση του Λούκα, τον οποίον έβγαλε στο 30-11 υπέρ του Ντάλας στο 3ο παιχνίδι και τον «ξέχασε», μέχρι που τους έφτσαν οι Κλίπερς.

Άρα, Νταλας για 3-1, στο 2,32  από την Stoiximan, με την ευχή να μας καταλάβει ο Καουάι…

EASY MEDIANETWORK
Close